Contra, indecis: ”E greu să am familia în Spania și eu să lucrez în România”!

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Dinamoviștii vor să-i prelungească înțelegerea lui Cosmin Contra, scadentă în vară, dar antrenorul ar dori să se întoarcă în Spania, acolo unde e stabilită familia sa.

”Domnul Negoiță nu a încercat să mă convingă înainte de această pauză competițională să semnez, nu știu dacă îmi prelungesc, vom vedea ce discuții vor fi. Este foarte dificil să am familia în Spania și eu să lucrez în România. E foarte greu când ai doi copii, adolescenți, și nu poți să fii cu ei. Acum își iau zborul și nu mai ai parte de ei. Am petrecut luni bune în China, am mai pierdut luni bune sau ani cât am fost la Petrolul și e greu, după aia își iau zborul și o să-i văd mai puțin. Cu tehnologia din ziua de azi e ușor să îi vezi zi de zi, dar nu e ca și cum aș fi acolo, cu ei”,a spus Contra.

Meciul cu CS U Craiova este privită ca o finală în lupta pentru titlu: ”Mâine este o finală pentru noi și domnul Mulțescu, la experiența pe care o are, o să pregătească meciul ca atare. Nu mă interesează meciul de diseară, mă interesează cel de mâine, mă interesează să câștigăm noi. Eu vreau să aduc echipa cât mai bine, dacă restul antrenorilor și le-au organizat să fie la maximum de formă în play-off, e păcat că noi plecăm cu acest dezavantaj. Dinamo va încerca să câștige fiecare meci în parte, trebuie să mă mulțumesc să aduc echipa cât mai bine vârful de formă în play-off. Nu e frumos să plecăm cu dezavantaj, dar nu e problemă, ne luptăm cu ele, o să le punem probleme”.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net