Sebastian Pol i-a tras un şut unui fan!

Ultima actualizare:

    Sebastian Pol  va fi suspendat  mai multe etape
Sebastian Pol va fi suspendat mai multe etape

Fotbalul nu mai este de mult timp doar un sport! Rivalităţile, încrâncenarea şi nervii ating, de multe ori, cote alarmante, iar lucrurile degenerează. Aşa s-a întâmplat şi la un meci din campionatul chilian, iar protagonist a fost Sebastian Pol, un nume pe care microbiştii români şi-l amintesc.

Argentinianul a evoluat două sezoane la Dacia Mioveni, în perioada în care echipa era în prima ligă, condusă de Sorin Cârţu.

Meciurile de la finalul săptămânii trecute în campionatele din America de Sud au fost eclipsate de un eveniment petrecut la finalul unei partide din liga chiliană. Un episod de violenţă, nu între galeriile cluburilor Universidad Catolica şi Audax Italiano, ci între un jucător şi un suporter. Concret, la finalul meciului, nemulţumit de rezultat şi iritat de injuriile pe care i le-a adus un fan, argentinianul Sebastian Pol a fugit glonţ către tribune, s-a urcat pe gard şi a lovit cu piciorul un spectator. Românilor poate le sună cunoscut numele, pentru că fotbalistul a evoluat două sezoane în ţara noastră, la Dacia Mioveni, în perioada 2007-2009. Imediat, Pol a fost dat jos de pe gard şi dus la vestiare de coechipieri. Acolo însă, îl aşteptau poliţiştii, care l-au dus direct la secţie şi l-au ţinut până duminică seara. Fotbalistul urmează să plătească o amendă usturătoare, dar riscă şi doi ani de închisoare. Pol, legitimat din 2014 la Audax Italiano, a explicat: ”Nu am vrut să rănesc pe nimeni, am reacţionat prost la insultele publicului”.

Cel mai cunoscut episod de karate cu un fotbalist l-a avut în centru pe Cantona. S-a întâmplat pe 25 ianuarie 1995, la un meci United - Crystal Palace. Francezul primise un roşu. Pe drumul spre vestiare, un suporter a strigat ceva jignitor despre mama francezului. Nebunia a explodat în mintea “Regelui Eric”, care l-a atacat cu talpa şi pumnii pe fan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net