Se încinge lupta pentru titlu în Liga I: Becali dă "atacul" la rivale

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB va tranşa în primăvară bătălia cu CFR şi Craiova pentru câştigarea campionatului. Până atunci, Gigi Becali vrea să-şi slăbească rivalele şi ademeneşete cu vorbe şi promisiuni fotbaliştii importanţi ai adversarelor.

În sezonul următor al competiţiilor continentale, România va trimite o singură echipă (campioana) în preliminariile Ligii Campionilor, amănunt care încinge şi mai tare lupta pentru supremaţie în Liga I. Până la play-off şi până la derby-urile directe dintre cele trei mari candidate (FCSB, CFR şi Craiova) mai sunt însă patru etape din sezonul regular, dar şi această scurtă vacanţă de iarnă, de aproximativ o lună şi jumătate. E o perioadă de acumulări, dar şi un prilej perfect pentru declanşarea războaielor psihologice. Ca de obicei în ultimii ani, primul care mută e Gigi Becali. Finanţatorul FCSB şi-a făcut lista de achiziţii, iar în fruntea acesteia au fost puşi jucători chiar de la Craiova şi CFR Cluj.


    Alex Băluţă
Alex Băluţă

Discuţiile despre olteanul Alexandru Băluţă sunt mai vechi, dar Becali le-a reluat acum, în ciuda faptului că internaţionalul Craiovei are o clauză de reziliere uriaşă. „Dacă iau cinci milioane pe Alibec, plătesc clauza lui Băluţă. Pentru el am oferit 2,5 milioane de euro, dar au refuzat. Ei încearcă să-mi zgândărească orgoliul, să dau trei milioane, dar nu o să dau”, a declarat patronul roş-albaştrilor. Astfel, e greu de crezut că Băluţă va ajunge la FCSB în această iarnă, însă Becali speră ca vedeta Craiovei să fie „amorţită” de aceste negocieri.


    Francezul Omrani
Francezul Omrani

La fel ca în cazul Craiovei, Gigi Becali şi-a băgat coada şi în curtea lui CFR Cluj, principala rivală la titlu în acest moment pentru echipa lui Dică. Astfel, unul dintre cei mai prolifici marcatori ai ardelenilor, francezul Omrani, pare deja acontat de FCSB. „Eu m-am înţeles deja cu el, am vorbit şi cu impresarul”, a precizat Becali, Omrani urmând să fie achiziţionat din vară, atunci când îşi încheie contractul cu CFR. Mai mult, Gigi Becali a auzit că Gicu Grozav e pe cale să semneze cu gruparea din Cluj, astfel că a aruncat o vorbă şi despre internaţionalul de 27 de ani. „Cu Grozav am vorbit la telefon şi mi-a spus că îi pare rău că nu a venit la noi în vară pentru că a jucat gratis cinci luni la turci. Acum mi-a zis că nu mai are acelaşi impresar”, a completat Becali. În aceste condiţii, nu-i exclus ca Grozav să fie deturnat din drumul său către CFR.

Cum Dinamo riscă să piardă play-off-ul, alb-roşii nu mai sunt deocamdată o ameninţare pentru FCSB-ul lui Becali. Astfel, finanţatorul roş-albaştrilor nu mai insistă aşa cum o făcea înainte cu transferul slovacului Nemec, cel mai periculos dinamovist. Totuşi, atacantul „câinilor” a fost pus de Becali pe o listă de priorităţi, alături de Băluţă, Omrani şi Grozav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net