Se ignoră la infinit

Ultima actualizare:

    Gnohere era golgheterul echipei în momentul în care a fost trimis la echipa a douaFoto: sportpictures.eu
Gnohere era golgheterul echipei în momentul în care a fost trimis la echipa a douaFoto: sportpictures.eu

Trimis la echipa secundă a clubului Dinamo pentru că nu vrea să semneze o prelungire de contract, golgheterul francez Harlem Gnohere face spectacol în liga a treia.

Vineri, „Bizonul” a dat trei goluri pentru Dinamo II în confruntarea de pe teren propriu cu Tulcea (5-2), dovedind astfel că e o pierdere imensă pentru prima echipă, antrenată de Ioan Andone. Din păcate, fanii „câinilor” trebuie să-şi ia gândul că-l vor mai revedea pe Gnohere rupând plasele porţilor în Liga I, în tricoul alb-roşu. Asta pentru că antrenorul Andone şi finanţatorul Negoiţă nici măcar nu mai dialoghează cu cel mai bun jucător al lui Dinamo din sezonul trecut. „Nu am vorbit deloc în ultimul timp cu ei. N-am discutat cu nimeni. Eu dorm bine seara, aşa că n-am nici o problemă dacă ei nu vin să vorbim. Mi-a făcut plăcere să marchez la echipa a doua şi muncesc mult pentru a reveni la prima echipă”, a spus Gnohere, cu puţină ironie. 

Calvarul fotbalistului de 28 de ani va mai dura trei luni de zile. Din ianuarie, Harlem Gnohere va intra în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, astfel că va putea semna cu oricare altă echipă. Dacă va rămâne în România, francezul se va muta în curtea rivalilor de la Steaua, Gigi Becali recunoscând că îi va face o ofertă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net