Se bat băieţii Prodancăi!

Ultima actualizare:

    Stelistul Adi Popa este unul dintre jucătorii  aflaţi sub contract cu  Anamaria Prodan
Stelistul Adi Popa este unul dintre jucătorii aflaţi sub contract cu Anamaria Prodan

Partida de la Târgu Mureş este cea mai interesantă din runda cu numărul 13, şi asta din mai multe motive. Unul este legat de problemele din clasament ale celor două echipe, iar altul de „fratricidul” care va avea loc pe gazon între mai mulţi jucători de la gazde şi oaspeţi, care au aceeaşi „mamă”.

ASA - Steaua nu mai are miza din urmă cu două sezoane, când cele două echipe s-au bătut la titlu până în ultima etapă, dar nu-i va lipsi emoţia. Ardelenii au revenit pe plus după punctul obţinut la Voluntari şi sunt disperaţi să adune cât mai multe înaintea înjumătăţirii din play-out, care i-ar aduce cu şanse reale în cursa pentru salvare. În sufrageria vicecampioanei e însă gunoiul cât canapeaua. Cu două înfrângeri pe teren propriu în ultimele trei partide, Laurenţiu Reghecampf simte că răbdarea lui Gigi Becali e pe sfârşite. Astfel, victoria este singurul obiectiv propus de ASA şi Steaua, dar un om este cu fundul în două bărci în această seară: Anamaria Prodan. Şi asta pentru că sexy-impresara nu prea ştie exact cu cine să ţină, bine dorindu-le şi gazdelor, şi oaspeţilor. Soţia tehnicianului bucureştenilor reprezintă interesele mai multor mureşeni şi stelişti, iar de ales o tabără este foarte greu în acest caz. Pedro Mingote, Claudiu Belu, Vlad Morar, Ciprian Rus, Romeo Surdu, de la ASA, au contracte de impresariat cu Anamaria, la fel ca şi steliştii Florin Niţă, Alin Toşca, Gabriel Tamaş, Alex Bourceanu, Mihai Pintilii, Vlad Achim, Adi Popa şi Gabriel Enache. Ca şi când n-ar fi fost de ajuns, Prodanca e implicată la maximum şi pe băncile celor două echipe. Laurenţiu Reghecampf n-a plecat nicăieri fără soţia-impresar, iar Dan Alexa o lasă pe aceasta să-i intermedieze semnarea contractelor, aşa cum s-a întâmplat şi cu cel de la Târgu Mureş. Cum legea nu interzice asta, rămâne doar se sperăm că modul de desfăşurare a jocului nu va da naştere la speculaţii, iar cel mai bun va câştiga. Ce va fi în sufletul Anei, rămâne doar treaba ei, dar cum nu e pentru prima dată în această situaţie, anticipăm că va face faţă tensiunii!

simeon stalpnicul png

Cu Craiova a ieşit un scandal monstru

simeon stalpnicul png

Nu de fiecare dată când Anamaria Prodan a reprezentat jucători din ambele tabere a fost însă pace în Liga 1. Pe 2 octombrie, partida dintre Steaua şi CS U Craiova a fost aruncată în aer de Marcel Popescu, şeful oltenilor, care a refuzat să-i folosească împotriva roş-albaştrilor pe Alex Mateiu şi Andrei Vlad, ambii sub contract cu sexy-impresara. Reghecampf, Anamaria şi Popescu s-au jignit ca la uşa cortului înaine şi după meci, ajungând până la Comisia de Disciplină.

Anul trecut a fost măcel la Târgu Mureş

simeon stalpnicul png

ASA a învins-o pe Steaua de două ori cu 1-0 în sezonul 2014-2015, cel câştigat de bucureşteni în ultima etapă. Sezonul precedent, cele două echipe au jucat de patru ori, iar mureşenii n-au câştigat nici măcar o dată. Au fost două rezultate identice de egalitate în sezonul regulat, scor 1-1, iar în play-of a câştigat Steaua de fiecare dată. Pe Arena Naţională a fost un 2-1 la pas, iar la Târgu Mureş un 4-1 sec în faţa unui ASA dezorientat şi condus atunci de Adrian Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net