Scandal în Liga I: Reghecampf vrea să stea pe bancă, deşi e suspendat!

Ultima actualizare:

    Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu
Reghecampf nu e mulţumit de rezultatul din derby, dar are o scuză gata pregătităFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul Stelei Laurenţiu Reghecampf e pedepsit după incidentele de la partida cu Dinamo, din Cupa României, dar vrea să fie pe banca de rezerve la meciul cu Pandurii, după ce Comisia de Recurs a FRF i-a ridicat suspendarea tehnicianului rival, Edi Iordănescu.

"Nu se poate aşa ceva, l-au suspendat, marţi, pe Edi şi joi i-au ridicat suspendarea. Mă gândesc să stau pe bancă la meciul cu Pandurii. Mă gândesc ca la meciul de duminică să nu mai ţin cont de regulament şi să stau pe bancă, să vedem ce se va întâmpla. Nu este posibil ca Edi Iordănescu să fie suspendat marţi şi joi să i se ridice suspendarea, iar mie să nu mi se dea voie să vin să mă apăr în faţa comisiei. Nu am voie să merg să fac un apel şi să încerc să fiu din nou lângă echipă pe bancă. Îmi pare rău pentru Edi, nu vreau să scot în evidenţă pentru ce a fost suspendat. Îl suspenzi marţi, ca să-i anulezi suspendarea joi. Dacă avem voie să dăm indicaţii jucătorilor când suntem suspendaţi, atunci voi face şi eu acest lucru. Şi mă vor suspenda marţi şi joi să-mi ridice suspendarea, că văd că aşa se face", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, la 22 aprilie, suspendarea antrenorului echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, pentru două meciuri, după ce a fost trimis în tribună de arbitrul Cristian Balaj la partida cu Dinamo din returul semifinalelor Cupei României. El a efectuat prima etapă de suspendare la partida din campionat cu FC Viitorul, care a avut loc sâmbătă, iar a doua ar fi cu Pandurii, duminică.

Antrenorul de la Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a fost suspendat o etapă şi penalizat cu 40.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentul de la partida cu Astra. 

La 5 aprilie, Iordănescu, aflat în stare de suspendare, a discutat cu jucătorii săi în afara stadionului, în pauza meciului de la Giurgiu, scor 0-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net