Scandal la Dinamo din cauza lui Ştefan Bărboianu

Ultima actualizare:

    Ştefan Bărboianu, fost jucător DinamoFoto: Răzvan Păsărică
Ştefan Bărboianu, fost jucător DinamoFoto: Răzvan Păsărică

Acţionarul dinamovist a anunţat că are toate detaliile în privinţa blatului pe care fundaşul l-a făcut cu steliştii în derby şi va face totul public în faţa autorităţilor.

Ştefan Bărboianu a fost dat afară după prestaţia jalnică din meciul cu Steaua, câştigat de rivali cu 3-1. Apărătorul e acuzat că a „trântit” partida şi nu ar fi la prima abatere de acest fel. Jucătorul de 27 de ani a comis un dublu fault în derby-ul de duminică şi rivalii au deschis scorul. În trecut, el înscrisese un gol în propria poartă într-o finală de Cupă ce a dus trofeul tot în curtea Stelei. „Cine i-a ajutat pe stelişti? Un băiat care i-a mai ajutat. Vă vine să credeţi că un jucător de 27 de ani a comis două faulturi sub ochii lui Balaj? Asta e golănie şi măselele stricate trebuie aruncate”, a tunat Negoiţă.

Apoi, a detaliat: „Mititelu a spus că e trădător. Aşa e. M-a trădat pe mine, pe colegii care aveau primă de 3.000 de euro, toată suflarea dinamovistă. L-am dat afară”.

Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Patronul roş-albilor a oferit şi detalii în privinţa aranjamentului făcut de Bărboianu. „Nu ştiu dacă va mai juca în Liga I, poate doar un fraier ca mine să-l ia. Nu e la prima abatere. Ştiu când, ştiu locul, suma, ştiu cu cine. Voi spune în faţa autorităţilor şi lucrurile nu vor rămâne aşa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a publicului dinamovist”, a răbufnit acţionarul.

Mircea Rednic, din nou la Dinamo

Rednic a revenit pentru a treia oară pe banca roş-albilor
Rednic a revenit pentru a treia oară pe banca roş-albilor

Rednic a revenit pentru a treia oară pe banca roş-albilor, el înlocuindu-l pe Stoican, tehnician ce a lăsat echipa pe locul opt şi nu a mai câştigat niciun meci de patru etape. Acum, misiunea sa este să o ducă pe Dinamo cât mai sus în clasament, iar la anul să o transforme în campioană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net