Scandal la Astra

Ultima actualizare:

    Marius Șumudică s-a contrat dur cu șefii AstreiFoto: Mediafax
Marius Șumudică s-a contrat dur cu șefii AstreiFoto: Mediafax

Echipele româneşti angrenate în cupele europene vor juca joi în runda a treia din Europa League. Steaua o va întâlni pe FC Zurich pe teren propriu (ora 20.00, PRO TV şi DolceSport), iar Astra se deplasează pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen (ora 22.05).

Dacă la Steaua scandalul e provocat de patron, situaţia de la Astra e în continuare una confuză, cu antrenorul Marius Şumudică aflat pe picior de plecare. Tehnicianul a avut o discuţie aprinsă cu preşedintele clubului, Dani Coman, înaintea partidei de acasă cu Concordia Chiajna. Coman nu l-a menajat pe Şumudică nici la nivelul declaraţiilor oficiale.

“Eu sper să înţeleagă că trebuie să redreseze această echipă. El a adus cea mai mare performanţă Astrei, dar tot cu el antrenor am ajuns în situaţia în care suntem. Ar fi păcat pentru viitorul lui să plece în acest moment, el ar trebui să se gândească doar la redresarea echipei”.

Fostul portar nu s-a purtat cu mănuşi nici cu jucătorii: “Eu sper ca în două săptămâni terenul să arate foarte bine, dar acestea nu sunt decât pretexte ieftine, care nu mai pot păcăli pe nimeni. Poţi să joci şi în vârf de munte, suntem echipa campioană şi trebuie să câştigi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net