Scandal cât casa în Liga Campionilor! Real Madrid, calificată de arbitrii în fnală

Ultima actualizare:

    Marcelo respinge cu mâna centrarea lui Kimmich
Marcelo respinge cu mâna centrarea lui Kimmich

Real Madrid s-a calificat fără glorie în a treia finală consecutivă de Liga Campionilor. În semifinala cu Bayern Munchen, echipa lui Cristiano Ronaldo a câştigat cu 2-1 turul din Germania, însă a avut nevoie de ajutorul arbitrilor în returul de pe "Bernabeu", încheiat la egalitate, 2-2.

Cea mai controversată fază a meciului a avut loc în finalul primei reprize, la scorul de 1-1. Atunci, fundaşul Marcelo de la Real Madrid a oprit cu mâna, în careu, o centrare a nemţului Kimmich, arbitrul turc Cuneyt Cakir acordând doar lovitură de colţ.


    Faza henţului comis de Marcelo
Faza henţului comis de Marcelo

După meci, inclusiv tabăra madrilenă a recunoscut infracţiunea comisă de Marcelo, care i-a privat pe cei de la Bayern de un penalty clar ca lumina zilei. Aceasta n-a fost însă singura decizie favorabilă Realului, gruparea germană solicitând alte două penalty-uri, mai puţin evidente. "Dacă v-aş spune că mingea nu mi-a lovit mâna, aş fi un mincinos", a recunoscut chiar fundaşul brazilian.

Cea mai dură reacţie i-a aparţinut chilianului Arturo Vidal de la Bayern, care n-a evoluat marţi seară. "Şoarecii", a scris mijlocaşul pe pagina sa de twitter, alăturând o poză cu bucuria jucătorilor de la Real. Asta în condiţiile în care Bayern a fost dezavantajată de arbitraj şi anul trecut, în sferturi, tot contra Realului.

De asemenea, extrem de acide au fost titurile presei din Barcelona, catalanii taxând calificarea Realului. "Aşa, aşa, aşa se califică Real Madrid", a titrat pe prima pagină cotidianul Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net