Săpunaru, bomba Astrei pentru Liga Campionilor. A semnat şi e oficial

Ultima actualizare:

    Internaţionalul de 32 de ani e cea mai mare lovitură dată de o echipă românească în această varăFoto Click!
Internaţionalul de 32 de ani e cea mai mare lovitură dată de o echipă românească în această varăFoto Click!

România a pierdut deja una dintre cele cinci participante în sezonul 2016-2017 al cupelor europene, CSMS Iaşi, iar după modul în care Gigi Becali face vânzări pe bandă rulantă, nici Steaua n-are prea multe şanse să-şi lungească parcursul.

Campioana Ligii I, Astra Giurgiu, nu acceptă însă statutul de victimă sigură în faţa danezilor de la Copenhaga şi face transferuri care să-i asigure şanse reale. Astfel, azi a lovit cel mai tare, convingându-l pe internaţionalul Cristi Săpunaru să semneze un contract pe un sezon. Astfel, fundaşul în vârstă de 32 de ani întregeşte colonia rapidistă de la Giurgiu, acolo unde mai joacă Oros şi Ioniţă, unde antrenează Marius Şumudică şi unde conduce Dani Coman. Săpunaru a jucat sezonul trecut la Pandurii Târgu Jiu, dar problemele financiare ale gorjenilor l-aud eterminat să nu mai continue la gorjeni.

”Titular al primei reprezentative la EURO 2016, fost jucător la Porto (unde a cucerit nu mai puţin de 8 trofee puse în joc în Portugalia, plus trofeul Europa League, în 2011, an în care a jucat şi Supercupa Europei contra celor de la Barcelona), Zaragoza, Elche, Rapid (cu o Cupă şi o Supercupă în palmares) sau Pandurii, Săpunaru nu are nevoie de prea multe prezentări, jucătorul de 32 de ani alegând să-şi continue cariera la campioana României, unde a fost dorit şi aşteptat, transferul concretizându-se acum”, se arată în comunicatul emis de Astra.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net