Şapte zile pentru trei transferuri

Ultima actualizare:

    Dudea speră  să prindă cât  mai multe minute  la Dinamo
Dudea speră să prindă cât mai multe minute la Dinamo

Cosmin Contra vrea să-şi întărească lotul, mai ales că recent a rămas fără trei fotbalişti importanţi, dar lunea viitoare se încheie perioada de mercato. Dinamo s-a impus în faţa celor de la Voluntari, 3-1, e pe loc de play-off, însă tehnicianul e nemulţumit. După fiecare etapă el face un apel către conducători, dorind achiziţii pe posturile deficitare, şi totuşi rugile sale rămân fără răspuns.

După succesul cu ilfovenii lui Claudiu Niculescu, „Guriţă” a anunţat. „Sper ca-n ultimele zile din perioada de mercato, patronul echipei să-şi dea seama că avem nevoie de întăriri. Eu vreau minimum doi jucători, dar acum depinde şi de finanţatorul clubului, deşi ar fi nevoie chiar de trei fotbalişti. Să vedem ce va fi”, a precizat tehnicianul. 

Zilele trecute el i-a pierdut şi pe Juan Albin, Azer Busuladzic şi Claudiu Bumba. Primul a plecat din cauza problemelor disciplinare, iar ceilalţi doreau statut de titular, ceea ce nu s-a putut garanta. 

Astfel, Contra îşi completează trupa cu jucători de la echipa secundă şi nu e sigur că se va realiza vreun transfer de renume, în condiţiile în care luni, 4 septembrie, se încheie perioada de mercato. Ar rămâne varianta unor fotbalişti liberi de contract, soluţie tot mai folosită în “Ştefan cel Mare”, dar care s-a dovedit nefiind câştigătoare. “O să vină jucători la Dinamo. Au plecat cei care au decis că nu e locul lor aici. Noi vrem fotbalişti care să dea totul pentru club. Unii nu au înţeles că aici nu eşti titular. Doar Messi şi Neymar au postul asigurat. Vă anunţ despre cei care vor veni când semnăm”, a încercat directorul general, Adi Mutu, să-l liniştească pe Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net