Sânmărtean: “Am luat decizii greşite, dar nu regret nimic”

Ultima actualizare:

    Sânmărtean a fost de neoprit în faţa aparării medieşeneFoto: Răzvan Păsărică
Sânmărtean a fost de neoprit în faţa aparării medieşeneFoto: Răzvan Păsărică

Stelistul Lucian Sânmărtean a vorbit pentru presa greacă despre momentele carierei sale, în special de perioada 2003 – 2006 când a evoluat la Panathinaikos Atena. El a dezvăluit că şi-a făcut singur analize pentru a arăta că nu e dopat, după care a părăsit echipa.

"În primul rând am avut acea problemă cu Alberto Malezani. El a încercat să discute cu mine, dar eram prea imatur în acea perioadă. La 23 de ani credeam că sunt cel mai bun, dar nu realizam că în primul rând echipa contează. De asemenea, nici n-am avut pe lângă mine pe cineva care să ma sfătuiască în momentele dificile. Am pus interesele mele deasupra intereselor clubului. După asta cei de la Panathinaikos au aruncat vina pe mine, în loc să mă ajute în problemele legate de doping. Am făcut singur testele medicale ca să arăt că sunt nevinovat şi abia după m-au primit la club şi mi-au oferit un nou contract. Dar, l-am refuzat din cauza ego-ului meu mare. Chiar şi aşa cred că la Panathinaikos mi-am petrecut cei mai frumoşi ani ai carierei. Am făcut eventul”, a spus el pentru Onsports.

"Am luat decizii greşite în momente importante, dar nu regret absolut nimic pentru că toate aceste momente m-au îndreptat către Steaua. Sunt extrem de motivat şi vreau să-mi las amprenta asupra fotbalului românesc", a anunţat stelistul.

"Dacă sunt suficient de norocos şi evit accidentările serioase cred că mai pot juca fără probleme câţiva ani. Momentan nu cred că mă interesează o carieră în antrenorat", a mai spus el.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net