„Săgeată”, gol pentru fiica sa

Ultima actualizare:

    Marius Niculae, căpitan al câinilor, a marcat pentru Dinamo după o pauză de aproape trei anifoto: Click!
Marius Niculae, căpitan al câinilor, a marcat pentru Dinamo după o pauză de aproape trei anifoto: Click!

La aproape 34 de ani, Marius Niculae trăieşte un nou început la Dinamo, ajutându-se în primul rând de motivaţia oferită de fiica sa în vârstă de aproape patru ani.

Dinamoviştii au debutat cu dreptul în Liga I, în sezonul de primăvară, victoria cu 1-0 de la Galaţi împotriva Oţelului venind după un moment de inspiraţie marca Marius Niculae. „Săgeată” a marcat ca pe vremuri, cu o lovitură de cap din centrul careului, profitând şi de o ieşire hazardată a portarului advers. Imediat, veteranul Niculae s-a îndreptat către peluza ocupată de fanii „câinilor”, sărbătorind cu aceştia primul gol la Dinamo după o pauză de aproape trei ani. 

Ultima dată când Marius dădea gol în tricoul alb-roşu se întâmpla în mai 2012, la un meci contra Voinţei Sibiu. Ceea ce s-a observat mai puţin în clipele de bucurie de la Galaţi a fost dedicaţia specială făcută de vârful dinamovist. Astfel, Marius Niculae s-a aplecat, arătându-şi apărătorile pe care era trecut numele Raisa Maria, fetiţa de aproape patru ani pe care „Săgeată” o are din căsnicia cu Cristina, destrămată recent. Deşi probabil că micuţa că nu l-a urmărit la lucru pe tatăl său, Niculae a plusat la dedicaţie cu o inimioară.

Are custodia fetiței

simeon stalpnicul png

Raisa Maria este cea mai importantă femeie din viața lui Marius Niculae. Fetița în vârstă de aproape patru ani a rămas în custodia lui, după ce în decembrie atacantul a  divorțat de Cristina, femeia cu care se căsătorise în anul 2000. Deși cei doi foști soți au încercat să mai dea o șansă relației, totul s-a terminat în urmă cu aproape o lună. Cristina s-a mutat din apartamentul care le-a fost cămin conjugal, iar Marius a rămas acolo cu Raisa Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net