Să vină banii la Şumudică!

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Cum un necaz nu vine niciodată singur, criza de rezultate prin care trece campioana Astra e completată acum de tensiunile apărute în cadrul echipei pe marginea drepturilor salariale restante.

Primul care s-a răsculat a fost chiar antrenorul giurgiuvenilor, care are de încasat aproximativ 300.000 de euro. „Şumudică a decis că e mai bine pentru viitorul lui să facă memoriu. Îşi va primi banii, nu ne-am gândit deloc la schimbarea lui. Nu e numai cazul lui Şumi, mai mulţi jucători au depus memorii”, a confirmat preşedintele Astrei, fostul portar Dani Coman.

Din câte se pare, jucătorii care au atacat clubul la LPF sunt Lovin, Geraldo, Ricardo Alves, Boudjemaa şi Valerică Găman, ultimul fiind transferat între timp în Turcia. În frunte cu Şumudică, toţi fotbaliştii menţionaţi reclamă faptul că nu sunt cu salariile la zi şi că n-au primit bonusurile promise pentru câştigarea campionatului.

În aceste condiţii, dacă formaţia patronată de Ioan Niculae nu se va achita de datorii, Astra riscă să aibă de suferit inclusiv pe plan european. Astfel, UEFA ar putea amâna inclusiv plata milioanelor de euro câştigate de echipa din Giurgiu prin calificarea în grupele Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net