S-a trezit Alex Chipciu! E din nou stelar

Ultima actualizare:

    Alex Chipciu
Alex Chipciu

Jucătorul cu cel mai mare salariu (30.000 de euro pe lună) din vestiarul Stelei a demonstrat în sfârşit că-şi merită banii.

De un an de zile nu mai reuşise Chipciu un asemenea meci ca cel de la Drobeta Turnu Severin. Ultima dată când şeptarul Stelei făcuse diferenţa pe teren s-a întâmplat în vara lui 2014, în turul cu Ludogoreţ din play-off-ul Ligii Campionilor. A urmat o perioadă neagră, în care cel mai bine plătit fotbalist din lotul Stelei (360.000 de euro pe an) s-a scufundat în mediocritate. Alex Chipciu avea neapărat nevoie de un moment de strălucire care să-i redea încrederea. Acesta a venit sâmbătă, în meciul cu Pandurii de la Severin, unde roş-albaştrii s-au impus în primul rând graţie celor două goluri înscrise de Chipciu.

E la a treia «dublă» din carieră

Mai mult, a doua reuşită a fost o capodoperă, poate cel mai frumos gol al său în tricoul Stelei. Performanţa contra gorjenilor a fost doar a treia „dublă” din cariera lui Alex Chipciu, după cele din februarie 2014 (la un 4-0 cu Chiajna) şi din septembrie 2012 (la un 3-0 cu Iaşi). În perspectiva duelurilor europene care urmează, Steaua are nevoie de un Chipciu la capacitate maximă. Acest lucru l-a înţeles şi antrenorul Mirel Rădoi, care l-a responsabilizat pe Chipciu cu banderola de căpitan în partida cu Pandurii. „Cum Varela a rămas acasă, era normal ca el să fie căpitan”, a declarat Rădoi. „Alex e un jucător de la care toţi se aşteaptă să aibă evoluţiile din trecut. E greu pentru că orice fotbalist are şi un regres în carieră”, a completat tehnicianul Stelei.

Hamroun îi vânează postul

După victoria Stelei cu Trencin, s-a vorbit despre o eventuală trecere a lui Chipciu pe banca de rezerve. Aceasta în condiţiile în care cel care i-a luat locul în teren, algerianul Hamroun, s-a remarcat cu gol. Deşi în partida cu Pandurii a fost introdus din nou pe parcurs, Jugurtha Hamroun a reuşit şi de această dată să marcheze, semn că rămâne o ameninţare constantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net