S-a terminat cu norocul Stelei!

Ultima actualizare:

    Stanciu e anunţat  titular la Steaua  din viitorul sezonFOTOGRAFII: Răzvan PĂSĂRICĂ
Stanciu e anunţat titular la Steaua din viitorul sezonFOTOGRAFII: Răzvan PĂSĂRICĂ

La tragerea la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, roş-albaştrii au primit cel mai greu adversar, campioana Norvegiei.

Devenise o tradiţie ca Steaua să aibă noroc la tragerile la sorţi a competiţiilor continentale. De această dată, echipa lui Gâlcă va începe aventura europeană contra unui rival dificil, Stromsgodset.

Dintr-o listă scurtă de şase posibile adversare, Steaua a „pescuit” ieri la Nyon cel mai complicat oponent pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor (până la faza grupelor mai sunt alte două tururi). Astfel, în locul unor meciuri de încălzire cu maltezi sau luxemburghezi, roş-albaştrii vor întâlni o echipă cu pretenţii. Stromsgodset, campioana Norvegiei din 2013, are în lot jucători împrumutaţi de la Manchester City, Everton şi Inter Milano, precum şi doi internaţionali ghanezi, portarul Kwarasey aflându-se acum la Cupa Mondială din Brazilia.

De asemenea, nordicii l-au transferat în această vară pe atacantul belgian Ogunjimi, care are cinci goluri în şapte selecţii la naţionala „dracilor roşii”. Un dezavantaj pentru Steaua lui Gâlcă e faptul că Stromsgodset e în plin sezon intern (locul doi după 13 etape). Meciurile cu norvegienii se vor juca la 15/16 iulie, la Drammen, şi la 22/23 iulie, la Bucureşti.

Petrolul a picat bine, CFR Cluj nu

Ieri s-au tras la sorţi şi meciurile din turul doi preliminar al Ligii Europa, cu CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti printre capii de serie. La fel ca Steaua, ardelenii au dat peste un adversar tare, Jagodina fiind ocupanta locului trei în ultima ediţie a campionatului Serbiei. În schimb, Petrolul se poate declara mulţumită cu tragerea la sorţi, „lupii” urmând să joace cu învingătoarea duelului Sioni Bolnisi (Georgia) – Flamurtari (Albania) din primul tur preliminar. Ambele echipe din România vor disputa meciul tur pe teren propriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net