S-a sinucis tatăl lui Mihăiţă Neşu? Prima declaraţie a fostului fotbalist!

Ultima actualizare:

    Fostul fotbalist mai are o variantă de tratament chiar când păreacă nu mai există speranţă pentru elFoto Click!
Fostul fotbalist mai are o variantă de tratament chiar când păreacă nu mai există speranţă pentru elFoto Click!

Fostul fotbalist Mihai Neşu a postat, luni, un mesaj pe pagina de Facebook a fundaţiei sale, în care a afirmat că anul acesta, în care părinţii săi au decedat, este unul "foarte trist", precizând că "ăsta este cursul vieţii".

Tatăl fostului fotbalist, Mircea Neşu, a murit luni dimineaţa, iar primele informaţii spuneau că bărbatul s-ar fi sinucis.

"Azi noapte a murit şi tata. Nu s a sinucis aşa cum s-a anunţat. S-a stins după o săptămînă la terapie intensivă, chinuit fiind de insuficienţa cardiacă, respiratorie şi renală. Dumnezeu sa-l odihnească! Mă bucur că m-am întors din Olanda şi am putut fi lîngă părinţii mei în ultimele lor luni. Să-i mai supăr puţin cu obrăzniciile mele...E un an foarte trist, dar ăsta-i cursul vieţii şi cu ajutorul lui Dumnezeu depăşim toate momentele grele. Mulţumesc tuturor pentru suport şi celor din media care m-au căutat, să mă ierte, dar să mă înţeleaga că nu vorbesc cu ei".

Potrivit unor surse medicale, Mircea Neşu, în vârstă de 74 de ani, a fost internat la Spitalul Judeţean din Oradea în 12 octombrie, în stare foarte gravă, după ce a înghiţit o cantitate mare de medicamente, pe fondul unei depresii severe, provocate atât de decesul soţiei sale, în această primăvară, cât şi de faptul că suferea de o boală incurabilă, iar fiul său este imobilizat în cărucior.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net