S-a întors roata pentru Reghe: Rădoi îi dă târcoale lui Becali

Ultima actualizare:

    Rădoi nu a rezistat  decât o jumătate  de campionat pe  banca Stelei
Rădoi nu a rezistat decât o jumătate de campionat pe banca Stelei

Gigi Becali a anunţat oficial că Reghecampf va rămâne pe banca formaţiei, deşi sezonul e compromis. În realitate, el a reluat legătura cu Mirel Rădoi şi-n plus îl laudă pe tehnicianul Pandurilor, Edi Iordănescu.

Laurenţiu Reghecampf s-a întors la Steaua în decembrie anul trecut, numirea sa în funcţie venind după ce „l-a bombardat” pe Gigi Becali cu apeluri telefonice şi întâlniri în care principala temă era să-l denigreze pe Rădoi. Mirel era atunci la conducere, însă lipsa rezultatelor faste şi problemele legate de licenţa de antrenor l-au făcut pe Becali să cedeze. Oricum, atunci când nu-l bârfea pe cel căruia îi vâna locul, Reghe avea grijă să se laude cu performanţele avute cu roş-albaştrii în primul mandat. De atunci, Rădoi a rupt legătura cu latifundiarul din Pipera, în ciuda faptului că acesta e naşul său. 

Coincidenţă sau nu, acum, când trupa din Ghencea a pierdut lupta pentru titlu, finul a reluat contactul cu Becali. „Probabil era puţin supărat. A venit la mine după atât timp...   Nu mai vreau să spun nimic despre ce a fost în tur, că pe urmă se interpretează”, a confirmat finanţatorul Stelei. Deşi totul e pus pe seama legăturilor de familie, nu e exclus ca Rădoi şi Reghecampf să facă în viitor rocada. Cert e că “principalul” de acum nu ar trebui să stea prea liniştit, mai ales că există şi alte variante. “Edi Iordănescu a demonstrat că e antrenor şi va fi la Steaua la un moment dat, dar nu acum sau la anul”, a anunţat Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net