S -au chinuit pentru un egal

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru  a marcat patru goluri în  acest debut de sezon Foto: Răzvan Păsărică
Claudiu Keşeru a marcat patru goluri în acest debut de sezon Foto: Răzvan Păsărică

Campionii României au crezut că doar drumul lung până în Kazahstan le va pune probleme. S-au înşelat însă. Deşi au condus cu 1-0 şi 2-1 (goluri Keşeru şi Prepeliţă), steliştii au terminat la egalitate cu Aktobe, 2-2, calificarea în play-off-ul Ligii Campionior urmând să se decidă în returul de la Bucureşti, programat peste o săptămână.

Keşeru a marcat din nou. Considerat a doua variantă în atacul Stelei, Claudiu Keşeru a demonstrat din nou că este omul de la care vine golul. Antrenorul Costel Gâlca a mizat pe el din primul minut şi nu s-a înşelat. Atacantul a deschis scorul în minutul 44, reuşind astfel să ajungă la patru goluri marcate în debutul sezonului: două în Cupa Ligii cu Rapid, unul în campionat, tot cu Rapid, în prima etapă, şi cel de aseară din turul trei preliminar  al Ligii Campionilor.

Fotbaliştii lui Aktobe, iertaţi de un ”roşu”.  Steliştii au considerat că arbitrul turc Huseyin Gocek i-a nedreptăţit la o fază din prima repriză, atunci când centralul ar fi putut să-l elimine pe Korobkin. În minutul 45 fotbalistul gazdelor l-a faultat din spate pe Keşeru şi, ulterior, căzut la pământ, a avut o reacţie nervoasă, încercând să-l lovească pe român cu piciorul. Arbitrul a dictat doar fault, iertându-l de avertisment pe Korobkin.

A avut cinci supoteri. Distanţa extrem de mare de România i-a făcut pe cei din galeria Stelei să nu însoţească echipa în deplasarea din Kazahstan. Cu toate astea, s-au găsit cinci fani înfocaţi care au ţinut neapărat să fie prezenţi la meci. Aceştia au încercat să-şi încurajeze echipa favorită, însă nu prea s-au auzit în vacarmul creat de cei aproximativ 13.000 de suporteri ai lui Aktobe.Lemnaru, debut cu dreptul. Adus în urmă cu câteva zile la Steaua, atacantul Vali Lemnaru şi-a făcut ieri debutul la echipa campioană. Tehnicianul Costel Gâlcă l-a trimis în teren în minutul 71, la scorul de 1-1, în locul lui Keşeru, cel care a deschis scorul.

«Prinţul» Cristea a ieşit la atac

Plecat cu scandal de la Steaua, Adrian Cristea nu ratează nici o ocazie să-I atace pe şefii campioanei. Fotbalistul care în prezent nu are echipă a povestit că singurul om care l-a dorit la Steaua a fost Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al ”militarilor”. ” Am fost îndepărtat de la Steaua din alte motive, nu sportive. Cu Reghecampf eu m-am înţeles bine, e un antrenor tânăr, foarte bun. N-am fost dorit de alţi oameni de prin conducere. Chiar dacă eram dorit de antrenor, ştiţi cum este relaţia dintre antrenor şi patron. Probabil că lui Reghe i s-a adus la cunoştinţă să nu se mai bazeze pe mine. Oricum, le urez baftă foştilor colegi! Sper să se califice în grupe”, a spus Cristea la DolceSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net