Ruşinea din Turcia a costat 160.000 de euro

Ultima actualizare:

    Valerică Găman a fost  testat de “Tata Puiu“ în  turneul din Antalya
Valerică Găman a fost testat de “Tata Puiu“ în turneul din Antalya

Naţionala României a susţinut în perioada 25 ianuarie - 6 februarie un turneu foarte costisitor şi aproape inutil în Turcia. Pe lângă scandalurile cu steliştii care au refuzat convocarea, FRF a plătit şi o grămadă de bani, suma micşorându-se doar pentru că s-au ratat amicalele dorite.

Oficialii Federaţiei au dezvăluit că, pentru cele două săptămâni petrecute la malul Mării Mediterane, s-a aprobat în Comitetul Executiv un sfert de milion de euro. Până la urmă n-au fost cheltuiţi toţi aceşti bani pentru că firma care a organizat “excursia” nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale.

“Suma care a fost bugetată şi aprobată de Comitetul Executiv a fost de 245.000 de euro. S-au cheltuit până la urmă doar 160.000 de euro. Scăderea importantă a costurilor s-a datorat penalizării agentului care a făcut acest turneu. În înţelegerea scrisă era stipulat că el trebuie să organizeze minimum două amicale cu echipe naţionale şi dacă nu se întâmplă asta, pierde 30% din contract”, a declarat Andrei Vochin, consilierul personal al preşedintelui Răzvan Burleanu. Cum România a jucat în Turcia cu Zimbru Chişinău, Torpedo Kutaisi şi Beroe Stara Zagora, FRF a făcut o economie de 85.000 de euro. O parte din cei 160.000 de euro au fost însă cheltuiţi de persoane din delegaţie care nu trebuiau neapărat să însoţească naţionala lui Iordănescu în acest cantonament. “Au fost şase membri ai Comitetului Executiv în Antalya. Era necesar ca ei să fie acolo, trebuia să fie o discuţie cu Iordănescu în această situaţie”, a fost scuza aceluiaşi Andrei Vochin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net