Rusescu îl dă în judecată pe Mureşan!

Ultima actualizare:

    Mureşan l-a faultat dur pe Rusescu FOTO: captura tv
Mureşan l-a faultat dur pe Rusescu FOTO: captura tv

Raul Rusescu îl cheamă la tribunal pe Gabi Mureşan, după ce jucătorul de la ASA l-a lovit cu cotul în figură pe stelist, dar a fost iertat de comisii după ce iniţial fusese suspendat 16 etape.

Totuşi, “Ruse” a fost operat, suferind o fractură de orbită, şi va fi nevoit să poarte toată cariera o mască de protecţie.

"I-am dat un sms imediat după şi l-am şi sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la apropiaţi că ar fi supărat pe mine şi că nu vrea să vorbească cu mine. Că n-are nimic cu mine, dar e supărat pe mine. I-am scris în sms că îl ajut cu ce are nevoie. Nu mi-a răspuns. Dacă se va ajunge la instanţe civile, eu ce pot să fac decât să mă apăr? Nu pot să fac altceva. Dar încă o dată îmi cer scuze. Nu a fost nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Dar acum ce să fac? Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai fi sărit la mingea aia şi cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat şi eu la reluări şi se vede urât. Arbitrul Istvan Kovacs nu m-ar fi iertat dacă ar fi văzut intenţie şi duritatea loviturii. Sunt sigur că dacă eram eu cel lovit nu se mai scria nimic despre asta", a spus Mureşan, la Sport.ro.

"Dacă regulamentul nostru nu permite suspendare... Dacă era după regulament aş fi fost de acord să stau o lună-două, dar nu 16 etape, să pierzi trei-patru luni. Când revine el atât ar putea să stea şi jucătorul care l-a accidentat, să zicem o lună. Mi-aş dori foarte mult să revină, să poată să joace, dar nu depinde mine şi nici de el, ci de recuperare", a afirmat el.

"Să fim sinceri, ce, Sânmărtean a vrut să lovească? Nu a vrut, a fost un contact, dar sunt sigur că nici el nu a vrut să lovească. Nici la Sânmărtean arbitrul nu a dat roşu. Vor mai fi accidentări din astea o grămadă", a mai spus Mureşan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net