Ruptură totală între Gigi Becali şi familia Reghecampf - Prodan. Cei doi au porţile închise la Steaua

Ultima actualizare:

    S-a stricat iremediabil prietenia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Gigi BecaliFoto: Mediafax
S-a stricat iremediabil prietenia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Gigi BecaliFoto: Mediafax

Lukasz Szukala ar fi fost perfect pentru întărirea defensivei Stelei, care a arătat mai carenţe în acest sezon, dar polonezul n-a fost dorit înapoi în Ghencea.

Şi asta nu pentru că fundaşul în vârstă de 31 de ani n-ar fi fost profesional pe placul lui Mirel Rădoi, ci pentru că Gigi Becali a refuzat să mai facă afaceri cu Anamaria Prodan. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf îl impresariază pe Szukala, iar patronul roş-albaştrilor nu mai vrea să aude de ea. Astfel, Szukala a dat Al Ittihad-ul pe Osmanlispor, echipă din Turcia la care evoluează şi Gabi Torje.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au atras toată antipatia patronului Stelei în momentul plecării antrenorului la arabi. Gigi Becali l-a rugat pe acesta să-l păsuiască puţin cu plata celor 600.000 de euro pe care avea să-i dea şi care însemnau prime de titlu şi salarii restante, dar acesta nici n-a vrut să audă. Reghecampf s-a ţinut tare, impulsionat şi de nevasta lui, şi l-a obligat pe Becali să plătească urgent, până la ultimul ban. Patronul a spus atunci că ei nu vor mai lucra niciodată la Steaua şi tehnicianul n-a fost luat în calcul în această vară, după plecarea lui Gâlcă. De asemenea, se încearcă şi scăpate de jucătorii cu care Anamaria mai are contract, foarte puţini dintre aceştia rămânând în Ghencea. Printre ei se numără Alex Chipciu şi Adi Popa .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net