Rotariu, despre pierderea lui Ekeng: „Cel mai greu moment din viaţa mea”

Ultima actualizare:

    Dorin Rotariu
Dorin Rotariu

Dinamo a pierdut Cupa în faţa celor de la CFR, jocul fiind decis la penalty-uri. Singurul care a ratat a fost Dorin Rotariu, jucător ce resimte cel mai mult dispariţia bunului său prieten Patrick Ekeng.

"Nu am avut nevoie de consiliere psihologică. Cu toţii am fost afectaţi, a fost un moment pe care nu o să-l uit niciodată, a fost cel mai greu moment din viaţa mea. Într-un fel regret că nu am câştigat cupa pentru el, pentru că a fost alături de noi şi el s-a simţit bine alături de noi şi noi alături de el. A avut cel mai important gol cu Steaua, golul de 1-1, şi nu numai asta. El ca şi om este o persoană deosebită. (...) Viaţa mă pune în momente foarte grele şi trebuie să le înfrunt", a spus Rotariu la Digi Sport.

"A fost un meci din păcate pe care l-am pierdut. Am făcut tot ce trebuia ca să câştigăm, am avut 2-0, totuşi nu a fost de ajuns să fim victorioşi. Am insistat în prelungiri pentru că am simţit cu toţii că este momentul ca să insistăm cu ocaziile, cu posesia şi cel mai important cu fotbalul, am făcut tot ce trebuia până în faţa porţii. Dacă n-a vrut să intre, asta a fost", a mai spus el.

"Noi am analizat evoluţia lui Marc la penalty-uri și am văzut că se duce numai în stânga. Tot în stânga a tras și Rotariu. Aici e vorba și de experiență. Oricum, îi felicit pentru că a cerut să bată, pentru că au fost unii care nu au vrut să bată.

El a cerut să fie ultimul. Acum, nu trebuie acuzat. Primul executant al nostru este Bizonul, al doilea este Rotariu, care bate foarte bine penalty. Nu a fost inspirat și Marc i-a ghicit colțul", a declarat şi Rednic.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net