Rotariu, «câine» pentru Steaua

Ultima actualizare:

    Rotariu a marcat un gol de trei puncte pentru DinamoFoto: sportpictures.eu
Rotariu a marcat un gol de trei puncte pentru DinamoFoto: sportpictures.eu

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că vrea să dea două „tunuri” în vederea sezonului viitor, transferuri care să-i aducă profit ulterior. Una dintre ţinte este „perla” de 20 de ani a lui Dinamo, Dorin Rotariu.

Returul semifinalei de Cupă dintre Steaua şi Dinamo găseşte ambele rivale ieşite din cursa pentru titlu în Liga I şi cu gândul mai mult la stagiunea care vine. Dezamăgit de eşecul cu Astra (0-2), Gigi Becali şi-a schimbat strategia, politica sa de achiziţii urmând să fie orientată exclusiv pentru beneficii financiare. „Eu vreau să iau doi jucători, dar îi iau pentru profit, nu pentru că vreau să investesc. Nu sunt masochist să arunc cu bani. Vă spun doar că cei doi jucători nu sunt de la Viitorul. În rest nu pot să spun mai multe, pentru a nu se interpreta”, a spus ieri Becali.

În afara puştilor de la Academia lui Hagi, ţinta principală a patronului Stelei e Dorin Rotariu (20 de ani), mijlocaşul lui Dinamo fiind considerat în continuare o mare speranţă a fotbalului românesc. Golul senzaţional marcat duminică în meciul cu ASA n-a făcut decât să-i urce cota lui Rotariu, cifrată undeva în jurul sumei de un milion de euro. Nu e prima dată când vedeta alb-roşilor se apropie de Steaua, negocieri avansate existând şi în 2014. La fel ca în urmă cu doi ani, cheia tranzacţiei e în mâinile impresarei Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf având o influenţă deosebită asupra lui Rotariu, sub contract cu Dinamo până în 2019. Pe lângă faptul că îl impresariază pe jucător încă din perioada junioratului, Anamaria e bună prietenă cu mama lui Dorin, argument care ar putea cântări decisiv în transferul acestuia la Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net