Ronaldo vrea să-i părăsească pe "galactici"

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo  are clauza de reziliere  de 1 miliard de euro
Cristiano Ronaldo are clauza de reziliere de 1 miliard de euro

Cristiano Ronaldo nu se înţelege cu noul antrenor Rafa Benitez, e nemulţumit că a ratat toate trofeele sezonul trecut şi vrea o nouă provocare. Cei de la Paris Saint-Germain au pus pe masă 120 de milioane de euro pentru transfer şi în plus l-au îndepărtat pe Ibrahimovici, aşa cum ceruse în secret portughezul.

Zilele lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid sunt numărate, deşi mai are contract până în 2018. Rezultatele slabe din sezonul trecut, faptul că Benitez pare să-l aprecieze mai mult pe Bale sau că ar putea avea parte de un tratament în genul lui Casillas, toate l-au făcut pe lusitan să-şi caute alt club unde să “strălucească”. Agentul său a venit cu propuneri de la PSG, Manchester United şi City. Francezii sunt favoriţi fiindcă au venit cu o sumă concretă 120 de milioane de euro pentru madrileni şi un salariu de peste 20 de milioane de euro anual pentru fotbalist, faţă de 17 cât încasează acum. Mai mult, ei l-au îndepărtat pe Zlatan Ibrahimovici, starul echipei, aşa cum ar fi cerut Rolando prin vocea impresarului său în timpul unor discuţii în cerc restrâns. Suedezul va mai juca doar Supercupa Franţei la data de 1 august şi apoi va semna cu AC Milan. 

În aceste condiţii, Ronaldo are cale liberă spre trupa pariziană. Un alt indiciu că CR7 va pleca l-a dat agentul lui Iker Casillas, portar ce s-a despărţit de Real. “Într-o zi, preşedintele Florentino Perez va trebui să explice de ce Ronaldo lucrează cu o altă companie. El poate să-i aducă 40 de milioane de euro lui Peter Lim, şeful Valenciei. Nu e normal şi asta înseamnă că vrea să părăsească clubul”, a spus Marquez, referindu-se la faptul că portughezul şi-a vândut drepturile de imagine unei alte firme şi nu sunt valorificate de madrileni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net