Ronaldo şi Ramos sunt antrenorii din umbră la Real Madrid

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos
Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos

Cele două mari vedete ale Realului se implică din ce în ce mai mult în alcătuirea echipei pregătite oficial de Zinedine Zidane.

Real Madrid dă miercuri prima bătălie cu Bayern München, miza fiind calificarea în finala Ligii Campionilor. La „galactici”, Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos au tras sforile pentru ca francezul Benzema să nu fie titular.

Cu titlul în Spania pierdut, Real Madrid se concentrează pentru câştigarea Ligii Campionilor, a treia oară consecutiv. Până la marele trofeu european, spaniolii trebuie să treacă mai întâi de nemţii de la Bayern, un adversar care le-a crea mereu mari probleme.

Atmosfera din vestiarul lui Zinedine Zidane e însă una încordată, în special din cauza celor mai influenţi jucători, căpitanul Sergio Ramos şi starul Cristiano Ronaldo. Astfel, într-un moment în care atacantul francez Karim Benzema traversează o criză de formă (un singur gol în ultimele 10 meciuri), Ramos şi Ronaldo şi-au permis să se bage peste tehnicianul Zidane în alcătuirea primului 11.

Conform unor surse din interiorul clubului, cei doi super-fotbalişti nu-l vor pe Benzema pe teren în meciul de azi cu Bayern. Mai mult, atât Ramos cât şi Ronaldo insistă pe lângă Zidane ca în locul lui Benzema să fie introdus tânărul Marco Asensio. Asta în condiţiile în care pe lista de aşteptare mai e şi galezul Gareth Bale, o dezamăgire în acest sezon.

Rămâne de văzut ce va face miercuri seară tehnicianul francez pentru a nu-i supăra pe antrenorii din umbră Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net