Vrei și TU să câștigi la pariuri? Iată SECRETUL pariorilor români!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este binecunosut deja faptul că tot mai mulți români pariază zilnic în speranța unor câștiguri financiare rapide, obținute ușor. Putem vedea asta cu usurință în jurul nostru. Numărul caselor de pariuri „de la colțul străzii” a explodat în ultimii ani. Nu mai vorbim despre casele de pariuri online care zilnic atrag din ce în ce mai mulți pariori aflați în căutarea profiturilor peste noapte.

Marea majoritate a pariorilor intră, din păcate, în categoria „donatorilor”, cum li se mai spune, cei care joacă zilnic câteva zeci de lei și rareori reușesc să își recupereze măcar investiția, nu mai vorbim de câștiguri serioase.

Îți sună cunoscute discuțiile încheiate inevitabil cu „Iar m-a scos ultimul meci de pe bilet”, „dacă se mai dădea un gol, luam bine de tot” sau „am pierdut 10 milioane pe Barcelona”, plus câteva cuvinte grele de rigoare?

Fotbalul este deja un fenomen global şi de aceea este un sport atât de iubit. Cum în fiecare microbist se află un antrenor, au apărut pe piaţă foarte multe variante de echipe „fantastice”. Foarte puţine însă oferă şi premii, aşa cum o face Star Manager, concurs organizat de Click.ro.

Liga Campionilor este cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa şi, poate, din lume. Ea adună la start cei mai valoroşi jucători de pe planetă, audienţa este maximă şi discuţiile suscitate în jurul ei sunt de multe ori foarte aprinse. Antrenorul Mircea Lucescu a şi declarat că fotbalul este frumos prin discuţiile pe care le suscită la bar după meci. Aşa că vă puteţi da seama ce discuţii se pot naşte între doi antrenori de la Star Manager? Căci în acest joc microbiştii pot deveni antrenorii unor vedete precum Ronaldo, Messi sau Neymar.

Iar munca iubitorilor fotbalului nu va rămâne fără recompensă, căci cei mai buni vor primi premii consistente. Ocupantul locului 1 va primi un Apple Macbook Pro 13'', cel al locului secund un Iphone 7, iar câştigătorul locului 3 un Televizor LCD JVC.

Iată şi câteva secrete despre cum poţi deveni un antrenor de succes în Star Manager. În primul rând, trebuie să fii un bun cunoscător al Ligii Campionilor. De asemenea, trebuie să urmăreşti ştirile referitoare la starea de sănătate a jucătorilor favoriţi, dar şi cele legate de eventualele cartonaşe galbene sau roşii care i-ar putea aduce în situaţia de a fi suspendaţi.

Un alt punct important al descoperirii unei tactici câştigătoare îl reprezintă şi contra cui vor juca fotbaliştii selecţionaţi de antrenor, pentru că este uneori mai bine să ai în echipă un atacant mai slab cotat, dar care întâlneşte o apărare mai slabă, deci are şanse mai mari de a marca, decât o supervedetă care are un meci infernal împotriva unor apărători de cinci stele.

Oricum ar fi, Star Manager este jocul care nu doar că naşte discuţii constructive între prieteni, dar poate naşte chiar şi rivalităţi, pentru că se poate forma şi o ligă proprie, în care amicii pot concura unul împotriva celuilalt. Evident, meciurile devin mult mai pasionante dacă sunt urmărite împreună cu „rivalii”.

Înscrie-te în StarManager, fă-ţi echipă şi antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poţi câştiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiţiei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net