Ronaldo se vede deja "Balon de Aur"

Ultima actualizare:

    Portughezul Cristiano Ronaldo  este favorit  la Balonul de Aur
Portughezul Cristiano Ronaldo este favorit la Balonul de Aur

Diseară, de la 19:15, în Elveţia, FIFA va dezvălui care a fost cel mai bun jucător de fotbal al Planetei în 2014. Pentru trofeu se bat Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Manuel Neuer, dar toată lumea se poartă de parcă ar şti deja cine este câştigătorul.

Portughezul de la Real Madrid e favorit principal la casele de pariuri, deşi oficial nu se ştie încă nimic. E clar că e peste argentinianul Barcelonei, care a avut o a doua jumătate a anului 2014 destul de slabă, dar ceva emoţii le va avea se pare cu portarul lui Bayern Munchen. 

Gurile rele spun că Sepp Blatter şi Michel Platini, preşedinţii FIFA şi UEFA, se folosesc de influenţa lor pentru a coti voturile spre german. Şansele ca această teorie a conspiraţiei să aibă succes, în cazul în care este măcar reală, sunt totuşi mici şi Ronaldo le râde tuturor în faţă. Starul madrilen e ca şi pe teren, arogant şi sigur pe el, şi se vede deja în mână cu al treilea Balon de Aur din carieră, al doilea consecutiv. Asta reiese din decizia de a duce în Elveţia cu un avion privat pe toată lumea din jurul său. Familie, prieteni, cunoscuţi, managerul Jorge Mendes şi chiar antrenorul Carlo Ancelotti, vor fi cu toţii prezenţi la Zurich pentru „încoronarea” „Regelui”. Va fi o delegaţie de câteva zeci de persoane, majoritatea transportate pe cheltuiala lui Cristiano Ronaldo. 

Din 2007, de la brazilianul Kaka, nimeni în afară de Ronaldo şi Messi n-a mai obţinut acest trofeu, transformat într-o afacere în doi.

L-a înjurat pe Bale ca la uşa cortului

E bine să ai la echipă cei mai buni jucători din lume, dar câteodată două săbii mari chiar nu încap în aceeaşi teacă. E cazul lui Real Madrid, care de când l-a adus pe galezul Gareth Bale, are o valoare, dar şi o problemă în plus. Efectul negativ este acela că fiecare îşi doreşte să fie vioara întâi la echipă, iar asta nu se poate. Un caz elecvent a avut loc în meciul cu Espanyol, câştigat cu 3-0 pe Bernabeu. La un moment dat, Bale a refuzat să-i paseze lui Ronaldo, iar acesta l-a înjurat ca la uşa cortului pe colegul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
isu 112 ambulanta foto isu tulcea
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net