Ronaldo a câştigat Balonul de Aur: ”Fără Real și Portugalia nu luam trofeul”

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldofoto: france football
Cristiano Ronaldofoto: france football

Cristiano Ronaldo a obținut pentru a patra oară Balonul de Aur și a ținut un discurs emoționant, spunând că e la fel de fericit ca în 2008, când a cucerit prima dată trofeul.

”Este o mare onoare să câştig a patra oară Balonul de Aur. Emoţia este la fel ca aceea de la obţinerea primului meu astfel de trofeu. Este din nou un vis devenit realitate. Nu mi-aş fi imaginat că voi câştiga de patru ori acest trofeu. Sunt fericit şi împlinit. Fiecare moment în care primesc un astfel de trofeu este ceva special. Îmi spun: «Cristiano, a meritat să munceşti atât de mult tot anul». A meritat să fac sacrificii. Uneori îmi este greu să exprim ce simt, dar în suflet simt o bucurie imensă.

Nu m-aş fi gândit niciodată că pot câştiga de atâtea ori. Acesta este jobul meu, să joc cât mai bine şi să dau întotdeauna tot ce pot. Mă sacrific mereu pentru a realiza aceste lucruri, însă înainte de orice pun echipa şi trofeele obţinute alături de colegii mei. Dacă nu ar fi fost Real Madrid sau Portugalia, cu siguranţă că nu aş fi fost în această ipostază, de aceea e atât de importantă echipa", a spus Ronaldo.

Revista France Football a realizat ancheta fără sprijinul FIFA pentru prima dată din 2009, învingătorul fiind ales pe baza votului unui juriu format din jurnalişti sportivi din întreaga lume şi nu de căpitani, selecţioneri şi jurnalişti aşa cum a fost în perioada colaborării cu FIFA.

Cristiano Ronaldo a câştigat în acest an Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Real Madrid şi Campionatul European cu naţionala Portugaliei. El a mai primit Balonul de Aur în 2008, când evolua la Manchester United, în 2013 şi în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net