Românii, umiliţi în Anglia

Ultima actualizare:

    Chiricheş a fost depăşit constant de adversarii de la ChelseaFoto: AP
Chiricheş a fost depăşit constant de adversarii de la ChelseaFoto: AP

Etapa intermediară jucată în Anglia la mijloc de săptămână n-a fost de bun augur pentru români în Premier League. Primele două echipe din clasament şi favoritele la titlu le-au administrat o corecţie severă.

Cele mai mari speranţe le avea Pantilimon, care a închis poarta lui Sunderland în precedentul meci, cu Chelsea, încheiat 0-0. Pentru el urma un joc cu miză personală, în faţa lui Manchester City, fosta lui echipă care nu i-a dat nicio şansă şi care l-a aruncat vara trecută ca pe o măsea stricată. „Gulliver” n-a reuşit însă să repete partida formidabilă din weekend şi a fost pedepsit de cei cu care a împărţit vestiarul.

Aguerro, de două ori, Jovetic şi Zabaleta au înscris în poarta românului din toate poziţiile, semnând victoria cu 4-1 a „cetăţenilor”. După ce Pantilimon nu s-a putut răzbuna pe Pellegrini şi ai lui, nici Chiricheş n-a fost mai inspirat în derby-ul Londrei, jucat de Tottenham în faţa lui Chelsea.

Apărarea din care a făcut parte şi fostul stelist a încasat trei goluri de la Drogba, Hazard şi Remy, iar Hotspurs a pierdut cu 3-0. În aceste condiţii, statutul de rezervă neutilizată al lui Gardoş la Southampton, care a pierdut cu 1-0 la Arsenal, nu mai pare o dramă aşa de mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net