Românii de la Praga, eliminaţi de Colţescu. Ultraşii cehi au luat foc! VIDEO

Ultima actualizare:

    Nicuşor Stanciu
Nicuşor Stanciu

Una dintre marile surprize din turul doi preliminar al Ligii Europa s-a produs la Praga. Sparta, cu toţi cei patru jucători români din lot pe teren (Stanciu, Chipciu şi Niţă titulari, iar Vătăjelu intrat pe final), a fost eliminată de modesta grupare Spartak Subotica din Serbia.

După ce au pierdut turul din deplasare cu 0-2, cehii au recuperat deficitul pe propria arenă, conducând cu 2-0, moment în care meciul se îndrepta spre prelungiri. Numai că, în minutul 75, arbitrul român Sebastian Colţescu a pedepsit o împingere în careu făcută de un fundaş al Spartei şi a dat penalty în favoarea oaspeţilor. Sârbii au marcat astfel golul calificării, meciul încheindu-se în cele din urmă cu victoria inutilă (2-1) a cehilor. Cu decizia sa, una acoperită de regulament, Sebastian Colţescu a declanşat un adevărat iad pe „Generali Arena” din Praga.

Supăraţi atât pe arbitrul român cât şi pe jucătorii favoriţi, un grup de ultraşi cehi au spart barierele de protecţie şi au pătruns pe gazon. Din fericire, n-au existat incidente, singura consecinţă fiind prelungirea întâlnirii cu aproape 10 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net