România - Ungaria: Am câştigat deja duelul iubitelor!

Ultima actualizare:

    Maxim are şanse  mari să fie  din nou titular  contra UngarieiFoto: Mediafax
Maxim are şanse mari să fie din nou titular contra UngarieiFoto: Mediafax

Sâmbătă, de la ora 19.00, avem mare meci mare pe Arena Naţională. Dincolo de rivalitatea istorică cu reprezentativa Ungariei, fotbaliştii lui Victor Piţurcă vor victoria pentru a-şi consolida şansele de a termina pe primul loc în grupă şi a merge astfel fără probleme la Europeanul din Franţa, din 2016.

Primul pas l-au făcut ”tricolorii” în disputa cu Ungaria: au iubite sau soţii care le dau clasă maghiarilor. Meciul cu Ungaria se poartă pe toate fronturile. ”Pentru noi este un joc ca oricare altul. Tot trei puncte se dau la victorie şi unul la egal”, a spus selecţionerul Victor Piţurcă. Pentru  fanii fotbalului este însă un meci cu semnificaţie aparte.

Cristina Rovenţa  e iubita lui  Maxim de  aproape  doi ani
Cristina Rovenţa e iubita lui Maxim de aproape doi ani

Click! vă propune însă o altfel de confruntare. Nu ne războim cu ungurii pe teren şi nici în afara lui, ci doar la capitolul estetic. Nu analizăm fotbaliştii celor două echipe, ci iubitele lor. Iar la acest nivel, fără a fi subiectivi, putem spune că am câştigat detaşat. Băieţii din naţionala lui Piţurcă se pot lăuda că au acasă femei frumoase, dar şi inteligente.

Iubita lui Maxim a fost Miss Tourism World 2012

Exemplul concret este Alex Maxim, mijlocaşul lui Stuttgart. Bruneta Cristina Rovenţa, câştigătoare a concursului Miss Tourism World 2012, l-a cucerit pe Maxim cu dimensiunile ei aproape perfecte: 92-62-90. Absolventă a două facultăţi, Geografia, Secţia Turism, din cadrul Universităţii Bucureşti, şi Informatică Managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane, Cristina a fost răsfăţată la maximum de internaţionalul nostru cu vacanţe de cinci stele, bijuterii, dar şi un Rolex de 20.000 de euro. Într-un duel unu contra unu, Cristina nu are rival, cea mai ”bună” iubită a vreunui fotbalist de la naţionala Ungariei fiind Barbara Plavin, cea care are o relaţie cu Szalai.

Nety s-a mutat cu Ciprian si i-a fermecat deja pe italieni.
Nety s-a mutat cu Ciprian si i-a fermecat deja pe italieni.

Vârful însă pare că nu are mult noroc în dragoste, pentru că relaţia cu Barbara este pe butuci.  Fotbalistul a cucerit-o pe tânăra de 20 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din Ungaria, clasată în topul celor mai admirate fotomodele din întreaga lume, însă certurile şi despărţirile sunt la ordinea zilei.

Soţia lui Tătăruşanu a făcut furori în Italia

Linda Zimany a avut o  relaţie de doi ani cu fotbalistul
Linda Zimany a avut o relaţie de doi ani cu fotbalistul

Cel mai probabil, poarta naţionalei lui Victor Piţurcă va fi apărată de Ciprian Tătăruşanu. Fotbalistul transferat în această vară în Italia, la Fiorentina, are cu ce se lăuda. Dincolo de carieră, are o familie de nota zece. Nety l-a vrăjit cu frumuseţea ei în urmă cu patru ani, l-a cuminţit pe portar, căruia i-a şi dăruit un băiat, în vară. Fata s-a mutat cu Ciprian si i-a fermecat deja pe italieni.

Dzsudzsak a suferit din amor

Dzsudzsak Balasz
Dzsudzsak Balasz

Dzsudzsak s-a afişat timp de doi ani cu Linda Zimany, o blondă apetisantă de 27 de ani. Numai că, în decembrie 2010, Linda i-a dat papucii lui Balasz, motivând faptul că nu poate suporta o relaţie la distanţă. Peste doar câteva zile, unguroaica a anunţat însă că are un nou iubit.

Szalai şi iubita  lui nu trec printr-o  perioadă prea bună
Szalai şi iubita lui nu trec printr-o perioadă prea bună

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net