Roma şi Juventus se bat pe Marin

Ultima actualizare:

    Răzvan Marin  mai are contract  doi ani cu Viitorul
Răzvan Marin mai are contract doi ani cu Viitorul

Răzvan Marin a avut un an 2016 fantastic, constanţa în evoluţii la trupa lui Hagi şi debutul la echipa naţională promovându-l agresiv spre fotbalul mare. Multe echipe din străinătate şi-l doresc pe mijlocaşul de 20 de ani, iar campioana Italiei e printre ele.

Fiul lui Petre Marin a declarat că i-ar plăcea să ajungă în Spania, campionat care i s-ar potrivi mai bine, dar drumul său pare să fie în altă parte. Italia îl vrea cu ardoare şi jucătorul Viitorului e dorit în „cizmă” de aproape toţi granzii. AS Roma a intrat pe fir după ce a primit referinţe bune despre Marin de la fostul lor jucător, Cristi Chivu, dar şi de la actualul portar, Bogdan Lobonţ. Apoi, campioana Juventus e cu ochii pe toţi jucătorii tineri care promit multe, iar Marin a fost inclus în această categorie de toate publicaţiile de specialitate. Din calcule nu trebuie scoasă însă nici Fiorentina, club unde Hagi l-a vândut deja pe Ianis şi unde are intrare la conducerea clubului.

„Roma - Juventus a devenit şi un duel pe piaţa transferurilor. Playmakerul născut în 1996 a intrat în atenţia celor două cluburi de ceva timp, ambele urmărindu-l cu atenţie. Fiorentina e şi ea interesată de transfer, mai ales că Pantaleo Corvino (n.r.director sportiv la Fiorentina) are o relaţie excelentă cu Gheorghe Hagi”, notează gazzettagiallorossa.it.

Prima care şi l-a dorit pe Marin a fost însă Napoli, trupa lui Chiricheş, care a rămas şi acum interesată, iar lupta se anunţă acerbă. „Regele” nu acceptă să se despartă de „perla” sa pe mai puţin de 3 milioane de euro, şi doar din vară. Asta pentru că Hagi speră la o minune în Liga 1, pe care o conduce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net