River – Boca, finala interminabilă! Se va juca duminică seară?

Ultima actualizare:

    Finala River - Boca trebuie să se joace pe stadionul "Monumental" din Buenos Aires
Finala River - Boca trebuie să se joace pe stadionul "Monumental" din Buenos Aires

Rivalitatea dintre cele două echipe argentiniene a provocat amânarea cu 24 de ore a returului din ultimul act al Copei Libertadores.

River Plate – Boca Juniors a fost cel mai aşteptat meci de pe planetă la finalul acestei săptămâni. Programată iniţial sâmbătă, partida a fost reprogramată pentru duminică seara din cauza incidentelor violente din jurul stadionului.

Arena „Monumental” din Buenos Aires a fost în aceste zile un adevărat vulcan. Pentru prima dată în istorie, marile rivale din Argentina urmau să tranşeze în dispută directă Copa Libertadores, echivalenta Ligii Campionilor în America de Sud. După 2-2 în tur, River şi Boca şi-au dat întâlnire sâmbătă (ora 22.00) pentru un meci grandios, care n-a mai avut însă loc conform programării iniţiale.

Oaspeţii de la Boca au cerut suspendarea confruntării şi victoria la „masa verde” după ce autocarul cu care au ajuns la stadion a fost atacat cu pietre de fanii lui River, câţiva dintre jucători fiind accidentaţi în zona capului. Poliţia a fost nevoită să recurgă la forţă, spray-urile cu piper folosite de forţele de ordine producând haos în rândul spectatorilor care se pregăteau de meci.

În primă fază, organizatorii au decis ca startul să fie amânat cu două ore (00.15, ora României), spre nemulţumirea celor de la Boca. „Suntem obligaţi să jucăm, deşi e evident că n-o putem face”, a spus vedeta oaspeţilor, atacantul Tevez. Şefii forului sud-american (CONMEBOL) au hotărât apoi să-i trimită pe spectatori acasă şi să amâne meciul cu 24 de ore, pentru duminică (ora 22.00 în România).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net