Rivaldo e în România! Îl va urmări din tribune diseară pe fiul său!

Ultima actualizare:

    Rivaldo a ajuns în Româniafoto: Mihai Ionescu
Rivaldo a ajuns în Româniafoto: Mihai Ionescu

Rivaldo a venit azi de dimineață în România şi va asista la meciul Dinamo - Bilbao din preliminariile Ligii Europa, fiul său, Rivaldinho, anunţându-se printre titularii lui Contra.

"Sunt fericit că am ajuns aici, în România, fiindcă de mult timp i-am promis fiului meu că voi veni să îl văd. Va fi un meci mare și sper ca atât el cât și Dinamo să obțină un rezultat pozitiv...E normal să fie presiune pentru el fiindcă tatăl lui a fost un nume în fotbalul mondial, dar are și el calităţi. A avut un moment în care a și vrut să se lase de fotbal din această cauză, dar l-am sfătuit să continue", a spus Rivaldo la sosirea pe aeroportul Otopeni.

"Cred în şansa celor de la Dinamo şi în şansa celor de la Craiova. Bilbao a avut un sezon foarte bun în campionatul spaniol, e o echipă care trebuie respectată...Cu Mutu nu am mai vorbit de mult timp. Ştiu că a fost un jucător mare, de clasă. Ştiu despre fotbalul românesc. Nu vreau să fiu nerespectuos faţă de alţii, pentru că au fost mulţi jucători buni. Dar normal că pe Hagi trebuie să-l menţionez. A fost un jucător care a scris istorie la Barcelona. Cu Contra am fost la AC Milan. La Dinamo face o treabă foarte bună", a explicat el.

Rivaldo spune că ar fi fost bucuros să joace la Dinamo. "Nu ar fi posibil acum. Dacă nu aș fi avut problemele pe care le am cine știe dacă aș accepta sau nu. E un nume mare, cu o galerie foarte frumoasă și cui nu i-ar plăcea să joace la un club cum este Dinamo", a încheiat fostul mare jucător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net