Rezultate Liga I – CFR, umilită acasă

Ultima actualizare:

    Rezultate Liga 1 - faza din meciul Brasov - Astrafoto: Razvan Pasarica
Rezultate Liga 1 - faza din meciul Brasov - Astrafoto: Razvan Pasarica

Aflată în plină desfășurare, etapa a 19-a a primei ligi la fotbal a fost una extrem de surprinzătoare la capitolul rezultate Liga 1.

Surpriza etapei a 19-a a primei ligi la fotbal a fost rezultatul înregistrat la Cluj, acolo unde fosta campioană a României, CFR, a fost învinsă cu categoricul scor de 4-0 de Pandurii Târgu Jiu. Unul dintre cele mai surprinzătoare scoruri din capitolul rezultate Liga 1 din campionatul 2014/ 2015.

Eroii partidei de la Cluj au fost Mihai Roman, Eric și Shalaji, care au marcat câte un gol pentru echipa antrenată de Edi, fiului selecționerului României, Anghel Iordănescu. Al patrulea gol de pe stadionul din ”Gruia” a fost un autogol, marcat de portarul Amadio, care a încurcat busola și a respins în propria poartă după un coner.

Rezultate Liga 1 – Astra s-a încurcat la Brașov

Un alt scor care a făcut să explodeze capitolul rezultate Liga I a fost cel de la Brașov, acolo unde Astra, una dintre favoritele la titlu nu a fost în stare să învingă echipa locală, una dintre candidatele la retrogradarea în liga secundă. Scorul final a fost de 1-1, după ce gazdele au condus cu 1-0, iar oaspeții au egalat abia după ce adversarii rămăseseră în 9 oameni.

Eroul giurgiuvenilor a fost supra-ponderalul Tembo, care a trimis o ghiulea în vinclul porții brașovene în minutul 80, la două minute după ce și al doilea jucător brașovean fusese eliminat de pe teren. Pentru Tembo, care a revenit la echipă după o absență de aproape un an, acesta e primul gol marcat pentru Astra în ultimii doi ani.

Rezultate Liga 1 – Înfrângerea de la Chiajna i-a fost fatală lui Selymes

Eșecul suferit la Chiajna – 0-3 cu Concordia – i-a fost fatală antrenorului Tibor Selymes. Acesta a fost demis de conducerea echipei care în urmă cu trei ani a cucerit titlul de campioană, dar care acum se zbate în mediocritate.

Azi se vor juca ultimele două partide: ASA Târgu Mureș - Ceahlăul și Rapid - Viitorul, două meciuri care vor completa capitolul rezultate Liga I, etapa a 19-a.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net