Revin veteranii?

Ultima actualizare:

    Pancu şi Herea  au scris istorie  pentru Rapid
Pancu şi Herea au scris istorie pentru Rapid

Rapid a promovat în prima ligă, cu o etapă înainte de finalul campionatului. Petrecerea din Giuleşti s-a dat la finalul meciului de duminică şi a continuat până în zorii zilei de luni (23 mai). Preşedintele ”vişiniilor” a fost însă mai preocupat de alcătuirea echipei pentru sezonul viitor şi are două ţinte: Daniel Pancu şi Ovidiu Herea.

Un singur sezon a petrecut Rapidul în eşalonul secund, iar de la vară va juca din nou în prima ligă. ”Ne bucurăm de această promovare, este meritul exclusiv al antrenorului Dan Alexa şi al jucătorilor. Acum ne gândim la lotul cu care vom ataca sezonul viitor. Avem nevoie de jucători cu experienţă pe lângă cei tineri”, a spus preşedintele Dinu Gheorghe la puţin timp după ce echipa sa şi-a asigurat, matematic, revenirea în Liga 1, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Pancu şi Herea sunt idolii tribunelor

”Vamă” a început deja căutările pentru a contura noul lot cu care giuleştenii speră să facă faţă rigorilor primului eşalon. Încă nu ştie pe cine se va baza din actuala echipă - celor mai mulţi dintre fotbalişti le expiră contractele în această vară -, dar ştie pe cine vrea să aducă în Grant. Dinu Gheorghe a vorbit deja cu Daniel Pancu, acum la Voluntari, şi Ovidiu Herea, liber de contract. Cei doi, simboluri ale Rapidului, nu ar spune nu unei reveniri la echipa pe care au declarat în nenumărate rânduri că o iubesc. Pancu are contract până la finalul acestei luni cu Voluntari, echipă care poate retrograda, iar fostul decar din Giuleşti nu mai are echipă şi se antrenează cu ACS Berceni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Sorana Cirstea jpg
FC Barcelona (EPA) jpg
Atalanta Bergamo (EPA) jpg
Michael Schumacher (EPA) jpg
terenuri bcr sport arena streetball jpg
Novak Djokovic FOTO Profimedia (1) jpg
FCSB (Sportpictures) jpg
Neil Lennon, antrenor la Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net