Reghecampf, în război cu familia Iordănescu

Ultima actualizare:

    Reghecampf este în război cu toată lumea de când a revenit în Liga I
Reghecampf este în război cu toată lumea de când a revenit în Liga I

Trupa lui Laurenţiu Reghecampf îi va întâlni pe gorjeni într-o partidă crucială pentru titlul de vicecampioană. Stelistul nu va putea sta pe bancă în acest duel, dar s-a asigurat ca nici rivalul să nu aibă acest drept. De altfel, seniorul Iordănescu a cunoscut şi el “bunăvoinţa” soţului impresarei Anamaria Prodan.

Duminică, roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige împotriva Pandurilor dacă vor să-şi asigure locul doi în Liga I şi să mai păstreze o fărâmă de speranţă pentru laurii de campioni. Un prim pas l-a făcut Reghecampf. Pedepsit pentru protestele din timpul derby-ului cu Dinamo din Cupa României, el va urmări jocul cu cei din Târgu Jiu din tribune.

“Suntem vânaţi! Edi Iordănescu dădea indicaţii când era suspendat şi văd că nimeni nu se sesizează. El a greşit grav”, a spus Reghe, care a pus sancţiunea în seama Comisiilor subordonate FRF şi a relaţiilor selecţionerului Anghel Iordănescu.

simeon stalpnicul png

Imediat cei de la Disciplină au dat verdictul şi pentru Edi, care, deşi suspendat, a intrat în contact cu jucătorii la meciul cu Astra. Astfel, pentru fapta de la începutul lunii, decizia a fost luată abia acum.

“Nu e posibil ca, la trei zile după ce antrenorul Stelei a reclamat că nu e suspendat Edi, să vină această decizie, tocmai înaintea meciului direct”, a tunat oficialul gorjenilor, Narcis Răducan.

Gestul răzbunător al lui Reghe a venit şi după zvonurile în care Iordănescu jr. ar urma să devină noul antrenor al Stelei. În plus, tehnicianul din Ghencea s-a certat şi cu selecţionerul Iordănescu, nedorind să-şi lase jucătorii în cantonamentul “tricolorilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net