Reghecampf, în pericol! Becali este nemulțumit

Ultima actualizare:

    Nicuşor Stanciu  este cel mai în  formă stelist
Nicuşor Stanciu este cel mai în formă stelist

Gigi Becali e din ce în ce mai nemulţumit de tactica şi mai ales de schimbările gândite de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Patronului Becali nu-i convine deloc jocul echipei sale. El vrea să înşire succesele, unele la scor, şi a justificat cererea prin faptul că i-a adus lui Reghecampf orice jucător a dorit. În plus, cei din lot nu se confruntă cu probleme financiare, aşa cum se întâmplă la majoritatea cluburilor din Liga I. Totuşi, roş-albaştrii au arătat multe momente de slăbiciune. Spre exemplu, la începutul lunii trecute, după două remize cu Dinamo, Becali a răbufnit: “L-am lăsat pe Reghe să facă tot ce vrea. Mai am încă încredere în el. Bine, mai aştept încă două - trei meciuri, să vedem ce se întâmplă”.

Norocul antrenorului de 40 de ani a fost că de atunci a câştigat partidele, inclusiv în faţa fostului lider Astra, dar acum au apărut iar disensiuni între el şi conducător. Gigi Becali s-a enervat că roş-albaştrii s-au chinuit în faţa unei ASA în derivă, 2-1, un autogol pe final de meci al mureşenilor făcând diferenţa. “Nu prea m-a mulţumit jocul. Dacă ai nevoie de victorie neapărat, nu stai cu emoţii până în ultimul moment…Fac schimbare la 1-0, ca să arăt că sunt geniu?! Vrei să te distrezi cu fotbalul, dar se distrează el cu tine”, a spus patronul, “înţepându-l” pe Reghe, care a decis să-l scoată pe Bawab şi să-l introducă pe Râpă, cel care a comis faultul în careu din care a egalat ASA. “Da, sunt un geniu. Antrenorul trebuie să ia anumite decizii. Am considerat că ne trebuie jucători de viteză în faţă”, a răspuns antrenorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net