Reghecampf nu vrea un străin la naţională!

Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf, a afirmat că Piţurcă ar trebui înlocuit tot cu un antrenor român, fiindcă aceştia au avut rezultate. Reghe exclude varianta de a prelua şi echipa naţională, arabii nefiind de acord cu această variantă.

"Sunt mulţi antrenori care pot lucra la echipa naţională, depinde de ce profil de antrenor caută. Sunt soluţii şi cred eu că va ajunge un antrenor care va face performanţă la natională. Nu cred în varianta unui antrenor străin şi nu cred că ar fi cazul. În ultima perioadă antrenorii români au făcut performanţe şi ar fi păcat să nu punem un antrenor român. Nu ştiu dacă Olăroiu ar putea veni, cred că are aceeaşi situaţie ca a mea. Cred că se poate găsi un antrenor care să profite de jucătorii pe care îi are la dispoziţie. Contra e un antrenor care a avut rezultate, sper să se ia cea mai bună soluţie. El e sub contract cu Getafe, dar cred că ar fi un antrenor bun pentru naţională", a declarat Reghecampf la Sport.ro.

"Nu m-a sunat nimeni de la federaţie acum, am spus că în momentul de faţă altceva e important pentru mine. Am vorbit cu preşedintele Burleanu înainte, dar acum nu. Am şi spus că în momentul de faţă nu are rost să-mi încarc memoria cu un lucru care nu se poate întâmpla. Am semnat un contract în Arabia Saudită, am ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei. Am un proiect de realizat aici, mai ales că cei din Arabia Saudită nu o să-mi dea voie să vin la naţională", a mai spus acesta.

"Piţurcă a făcut o mişcare importantă, la o echipă foarte mare. Nu e uşor să se adapteze, dar trebuie să se descurce. E o ţară străină, dar cred că orice antrenor care vrea să facă performanţă trebuie să se adapteze. Cred că trebuie să se adapteze la ceea ce înseamnă această ţară. Va fi un meci important cu Al Ittihad, dificil pentru noi. Vom juca şi în cupa regelui, tot la ei acasă. Nu se pune problema ca Piţurcă să aducă jucători români acum pentru că nu mai e perioada de transferuri, poate din iarnă s-ar putea întâmpla acest lucru", a declarat Reghe, el umrând să se dueleze cu Piţurcă în derby-ul din data de 1 decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net