Reghecampf nu a mai pierdut la debut de 1.705 zile

Ultima actualizare:
Adi Popa este unul  dintre supravieţuitorii  precedentului mandat  al lui Laurenţiu  Reghecampf
Adi Popa este unul dintre supravieţuitorii precedentului mandat al lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf s-a întors la Steaua şi vrea să cucerească “tripla” campionat – Cupa României – Cupa Ligii. Primul test pentru realizarea obiectivului e duminică (6 decembrie) în faţa celor de la CS U Craiova, iar statistica e de partea sa: la debutul pe banca unei echipe a pierdut o singură dată, acum 1.705 zile, culmea fiindcă antrena chiar la olteni.

Tehnicianul de 40 de ani a revenit la prima dragoste, Steaua, după un an şi şapte luni în care a fost „în pribegie” pe la arabii de la AL-Hilal sau la bugarii de la Litex. Duminică, va da iar indicaţii într-un meci oficial, unora ca Adi Popa sau Filip, jucători ce i-a avut la dispoziţie şi-n vechiul mandat. „Dacă te iei după el, îi batem pe toţi şi revenim acum pe locul doi. Îmi place optimismul lui”, a dezvăluit Gigi Becali despre conversaţia pe care a avut-o cu Reghe.

În plus, antrenorul va avea de câştigat foarte mult şi pe plan financiar. „I-am făcut o ofertă pe care nu a putut să o refuze. Sunt sume mari, confidenţiale, dar dacă îşi îndeplineşte obiectivele poate câştiga la fel ca la arabi”, a precizat finanţatorul, interesant fiind că la Al-Hilal soţul impresarei Anamaria Prodan obţinea 2.5 milioane de dolari pe an.

Condiţiile fiind toate îndeplinite, „Mister”, aşa cum i se adresează jucătorii, a trecut la treabă încă de acum patru zile şi e sigur că meciul cu trupa lui Săndoi va fi un succes. El se bazează pe valoarea echipei sale, dar şi pe statistică. A pregătit până acum şapte formaţii importante, pe la unele a trecut şi-n mai multe perioade, şi o singură dată a fost înfrânt la debut. 

În rest, a acumulat patru victorii şi două remize. În 2010, la Gloria Bistriţa, acolo unde a început să-şi facă un nume în antrenorat, a debutat cu un egal în faţa Timişoarei, 2-2, dar anul următor l-a găsit la Universitatea Craiova. Aici, la data de 7 aprilie 2011, a avut prima sa confruntare oficială de pe banca oltenilor, iar rivala a fost Pandurii. Gorjenii s-au impus cu 2-0, dar de atunci orice debut al lui Reghe a fost unul în care a acumulat puncte, indiferent că a fost un club din România, Arabia Saudită sau Bulgaria. 

Astfel, azi, omul de 40 de ani ce conduce destinele roş-albaştriilor a înregistrat 1705 zile sau patru ani şi opt luni de la ultima suferinţă într-un meci în care şi-a început „aventura” la o echipă.


    Adi Popa este unul  dintre supravieţuitorii  precedentului mandat  al lui Laurenţiu  Reghecampf
Adi Popa este unul dintre supravieţuitorii precedentului mandat al lui Laurenţiu Reghecampf

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net