Reghecampf, limuzină de 230.000 de euro de la şeici

Ultima actualizare:

    Primul drum cu noul  Rolls-Royce al familiei  a fost făcut de Reghe jr.,  care a fost dus de tatăl său  ieri dimineaţă, la şcoală
Primul drum cu noul Rolls-Royce al familiei a fost făcut de Reghe jr., care a fost dus de tatăl său ieri dimineaţă, la şcoală

Al Hilal a învins marţi pe Al Ain, 3-0, în prima manşă a semifinalelor şi prinţii saudiţi se văd deja în ultimul act al celei mai tari competiţii intercluburi din Asia. Pentru reuşita sa, Reghe a primit o limuzină de peste 230.000 de euro şi dacă obţine trofeul va încasa un bonus de un milion de dolari.

Cu Pintilii în teren tot meciul, Al Hilal nu a avut probleme în faţa fostei trupe a lui Olăroiu şi Rădoi. În zece minute a marcat trei goluri, dar a şi ratat un penalty. Pe banca tehnică, lângă Reghe, a stat şi şeful clubului, care la final a izbucnit în lacrimi de fericire. Dar, asta nu a fost tot, antrenorul având parte de o mare supriză.

„Eu am Bentley. Reghe are un Lexus nou şi acum i-au schimbat maşina, după meciul ăsta din semifinale. I-au facut cadou un Rolls-Royce nou. Suntem foarte fericiţi aici. Sunt nişte oameni minunaţi, un popor incredibil”, ne-a declarat Anamaria Prodan, primul drum cu limuzina fiind pentru a-l duce pe Reghe junior la şcoală. Puştiul învaţă la o instituţie privată americană din Riad, acolo unde studiază majoritatea copiilor diplomaţilor. Bolidul este în culorile clubului şi costă peste 230.000 de euro. Acum, pentru Reghe urmează returul de la data de 30 septembrie, iar în finală va întâlni câştigătoarea dintre FC Seul şi Western Sydney Wanderers. Dacă va câştiga Liga Campionilor Asiei, românul va primi un bonus de un milion de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net