Reghecampf a fost prezentat oficial la Litex Loveci: "Sunt fericit!"

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul român Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat oficial, vineri, ca antrenor al formaţiei Litex Loveci, cu care îşi doreşte să câştige titlul de campion în Bulgaria şi Cupa Bulgariei.

Reghecampf a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu gruparea la care a activat şi ca jucător.

"Sunt fericit că sunt antrenor la Litex. Eu ştiu că vreau să fac o reformă şi mi-am asumat această responsabilitate. Ştiu foarte bine jucătorii de la Litex şi cred că au un mare potenţial. Obiectivul este câştigarea campionatului, a Cupei şi să ne calificăm în competiţia europeană. Avem condiţiile necesare pentru a face această performanţă", a spus antrenorul român.

Laurenţiu Reghecampf a mai spus că a discutat cu atacantul Claudiu Keşeru, care a primit acceptul grupării saudite Al-Gharafa să-şi găsească echipă, despre posibilitatea ca fostul jucător stelist să ajungă la Litex Loveci.

Proprietarul clubului Litex Loveci, Danail Ganchev, s-a arătat încântat de colaborarea cu Reghecampf, declarând că are încredere că acesta poate îndelini obiectivele propuse. "Reghecampf nu are nevoie de nicio prezentare. Visul meu de mult timp s-a îndeplinit, pentru că am fost încrezător în modul în care el lucrează. Cred că vom avea succes impreună. Sunt convins că împreună cu el vom realiza obiectivele pe care le-am stabilit", a afirmat Ganchev în conferinţa de presă.

În vârstă de 39 de ani, Laurenţiu Reghecampf, a mai antrenat până acum echipele FC Snagov, Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa, Concordia Chiajna, Steaua şi Al-Hilal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net