Reghecampf a dat cărţile pe faţă. Şi-a contrazis soţia!

Ultima actualizare:

    ReghecampfFoto: Mediafax
ReghecampfFoto: Mediafax

Pentru prima dată după concedierea sa de la Al-Hilal, tehnicianul de 39 de ani a vorbit cu un ziarist local, oferind o serie de declaraţii care contrazic afirmaţiile pe care le-a făcut în presa din România.

Laurenţiu Reghecampf pare să aibă o dublă personalitate. Una zice în România, alta în Arabia Saudită. Nu mai departe de săptămâna trecută, într-o intervenţie televizată la Digi Sport, fostul stelist a susţinut că n-a fost concediat de la Al-Hilal, ci el a ales să plece. „Pe mine nu m-a dat nimeni afară, nu m-a obligat nimeni să plec. M-a determinat cel mai mult să fac acest pas faptul că preşedintele şi-a dat demisia“, a declarat „Reghe“.

Acum, într-un amplu interviu acordat site-ului kooora.com, antrenorul român a spus cu totul altceva: „Am plecat de la Al-Hilal atunci când am realizat că n-am niciun viitor la echipă“. Iar ca avalanşa de declaraţii contradictorii să fie completată, preparatorul fizic cu care Reghecampf a lucrat la Steaua, dar şi la Al-Hilal, neamţul Thomas Neubert, a venit cu o altă variantă pe care a expus-o la Digi Sport: „După ce am pierdut finala Ligii Campionilor Asiei, totul s-a terminat. Ei abia aşteptau să ne dea afară“.

A contrazis-o pe Anamaria Prodan

Soţia lui Reghecampf a desfiinţat fotbalul din Arabia Saudită, după ce Al-Hilal l-a concediat pe antrenorul de 39 de ani. „Echipa nu era plătită, nu mai puteam face nimic, era ca în România. În Arabia Saudită nu mai merg câinii cu covrigi în coadă. E mai greu ca în Rusia, mai rău ca în China. Nu mai sunt bani“, a afirmat Anamaria Prodan la Digi Sport la 17 februarie.Acum, Reghecampf susţine cu totul altceva în interviul acordat pentru kooora.com: „Familia mea a avut o viaţă frumoasă în Arabia Saudită, acolo unde ne-am simţit în siguranţă şi am avut parte de o viaţă uşoară. În plus, am întâlnit oameni de calitate care mereu ne-au ajutat. De aceea, nu voi ezita să-i sfătuiesc pe antrenorii români să meargă în Arabia Saudită, dacă vor avea ocazia“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net