Reghecampf: “Campionatul se joacă până în ultima etapă!”

Ultima actualizare:

    Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!
Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a spus că meciul de mâine cu Astra, ora 20.30, nu e "finala" campionatului, ci titlul se va decide în ultima rundă.

"Cred că, anul acesta, campionatul se va juca până în ultima etapă. Deocamdată nu am reușit să realizăm absolut nimic. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu trebuie să faci ceva special ca să motivezi jucătorii pentru un astfel de meci. Este o șansă importantă pentru noi să trecem pe primul loc fără să depindem de rezultatele altor echipe. Trebuie să fim concentrați, să luăm jocul în serios. Este un meci cu miză foarte mare, jucătorii știu să se descurce în astfel de situații. Sunt obișnuiți cu presiunea", a spus antrenorul Stelei.

De la revenirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca Stelei, roș-albaștrii au învins Astra în trei rânduri, fără să primească gol. Ultima confruntare a avut loc miercuri, în semifinalele Cupei Ligii, când Steaua a câștigat, scor 2-0, la Giurgiu.

"Suntem cu 20 de jucători în cantonament. Mi-au plăcut foarte mult jucătorii care au evoluat miercuri. Kharja, Papp, Enache, Cojocaru, Marica. Avem de unde alege. Nu există oboseală, jucătorii se simt foarte bine. Nu există niciun atuu, niciun plus. Echipa noastră are valoare, a făcut meciuri bune, jucătorii au crescut foarte mult. Și cei de la Astra au niște jucători foarte buni, sunt pe primul loc de foarte mult timp și trebuie felicitați pentru acest lucru. Majoritatea suporterilor care plătesc bilet vin să susțină Steaua. Restul, care au fost aduși forțat, vor fi puși în spatele băncii mele să înjure. Nu mă pot pune pe mine sub presiune doi-trei suporteri care înjură", a mai spus Reghecampf.

Alibec, pericolul numărul unu

Denis Alibec este singurul jucător al Astrei împotriva căruia se vor lua măsuri speciale. "Un singur jucător nu o să poată să facă față împotriva echipei noastre. Și ceilalți jucători ai Astrei sunt foarte buni. Trebuie să fim foarte atenți. Alibec este foarte periculos atunci când are mingea. Trebuie să blocăm acest lucru. Este perioada de final, sunt meciurile cele mai importante. Este bine că Steaua este peste tot. Nu avem niciun motiv de bucurie, momentan. Trebuie să avem grijă la modul de a ne pregăti pentru că ne așteptă o perioadă foarte grea.Astra nu are cum să pună presiune pe Steaua. Este o diferență foarte mare între cele două cluburi. Tradiția echipei noastre, ceea ce s-a realizat aici în ultimii ani. Este meritul lor să fie pe primul loc, să aibă rezultate foarte bune, dar este o diferență foarte mare", a încheiat Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net