Reghe: „Nu fiţi trişti! Obişnuiţi-vă ca Steaua să câştige mereu!”

Ultima actualizare:

    Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!
Lui Laurenţiu Reghecampf i-a dat mâna să strâmbe dni nas după ce englezii au lăsat-o mai moale în returFoto Click!

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi-a ironizat adversarii după calificarea în semifinalele Cupei, în dauna Viitorului, şi a anunţat că vrea să câştige campionatul, obţinerea trofeului în competiţia KO fiind un bonus.

“Nu fiţi trişti! Obişnuiţi-vă cu Steaua să câştige etapă de etapă. Nu sunt arogant, dar, aşa cum mă ştiţi, totdeauna mi-am dorit să câştig fiecare partidă. Am câştigat și acest meci, au fost două meciuri foarte grele cu Viitorul. Cred că experiența echipei noastre, valoarea jucătorilor pe care noi îi avem în momentul de față și-au spus cuvântul. Din ianuarie o să arătăm altfel, o să încercăm să ne întărim acolo unde este nevoie. O să încercăm să aducem jucători care să întărească echipa, să avem o bancă mult mai puternică, să avem o echipă puternică. Dacă va câştiga campionatul, vreau o echipă care să se califice din nou în grupele Champions League.

Eu nu ştiu ce am schimbat la Steaua, dar important e că echipa câștigă și acest lucru contează întotdeauna. Cartea de vizită a unui antrenor sunt victoriile pe care le aduce echipa antrenată de el", a spus Reghe.

Hagi: "Am ratat 7.000 de ocazii, ce să mai facem dacă n-a intrat?"

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a spus că echipa sa a dominat meciul, dar avdersarii au avut noroc. "La fel ca în campionat, noi am jucat, am dominat, am avut ocazii, am produs un fotbal bun și portarul lor a făcut un meci extraordinar, la fel și fundașii centrali. Învățăm din fiecare meci, am dominat Steaua de două ori, asta e important. Am ratat 7.000 de ocazii, ce să mai facem dacă n-a intrat? Portarul a fost numărul unu și acum, dar și în campionat. Noi mergem înainte, pentru că avem mult de muncă", a spus Hagi. Apoi, a continuat: "În condiții normale, noi trebuia să marcăm 3-4 goluri Stelei. Ei au avut două şuturi, un şut pe spațiul porții, iar noi am avut zece. Drumul este foarte bun, trebuie să rămânem la fel de modești și de muncitori".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net