Reghe, îţi stau în gât selecţionerii?

Ultima actualizare:

    Laurențiu Reghecampf  își dorește, deși  nu afirmă, postul de  selecționer al României
Laurențiu Reghecampf își dorește, deși nu afirmă, postul de selecționer al României

Victor Piţurcă, apoi Anghel Iordănescu şi acum Christoph Daum. Ultimii trei selecţioneri s-au lovit de orgoliul uneori exacerbat al lui Laurenţiu Reghecampf din postura de antrenor al celei mai titrate echipe din România.

Ca şoarecele şi pisica. Aşa a început colaborarea dintre Christoph Daum şi Laurenţiu Reghecampf. Duminică seara, după finala Cupei Ligii câştigate de Steaua împotriva Chiajnei (2-1), neamţul Daum a bătut la uşa lui Reghe pentru o scurtă discuţie amicală. Selecţionerul ar fi vrut, probabil, să-l cunoască personal pe Reghecampf şi să pună astfel bazele unei relaţii de respect reciproc. Numai de respect n-a dat însă dovadă antrenorul Stelei, care l-a trimis la plimbare pe Daum.

“Nu cred că era momentul să discut cu selecţionerul. El m-a căutat, dar am considerat că e mai bine să stau lângă echipă. Poate vom discuta în zilele următoare. Putem ieşi oricând la o cafea, undeva, să avem un moment de linişte. FRF nu trebuie să-l vadă ca pe un act ostil”, s-a justificat ulterior Reghe. Gestul sfidător al stelistului vine în contextul în care acesta avea oricum un dinte împotriva numirii lui Daum ca selecţioner. 

Stelistul l-a ocolit pe neamț

“În cinci luni va răspunde în faţa românilor”, a spus la un moment dat Reghecampf.  Daum nu e primul selecţioner care se loveşte de orgoliul antrenorului Stelei. Să ne amintim în primul rând de interminabilul „război” dintre Reghecampf şi Victor Piţurcă de acum doi-trei ani. Cei doi s-au contrat în declaraţii cu fiecare ocazie, conflictul ajungând inclusiv pe masa Comisiilor Federaţiei.

„Jucătorii mei vin de la naţională prost pregătiţi, graşi şi cu moralul scăzut”, a fost doar unul dintre atacurile lansate de Reghe la adresa lui Piţi. Apoi, plecarea lui Piţurcă şi instalarea lui Anghel Iordănescu nu l-a liniştit deloc pe Reghecampf în relaţia cu staff-ul naţionalei. De pomină rămâne refuzul stelistului de a-şi lăsa jucătorii în cantonamentul din Antalya de la începutul anului, decizie completată de alte câteva „înţepături” pe faţă referitoare la competenţa lui „Tata Puiu” de a conduce naţionala.

Spera ca Burleanu să-l pună pe el la naţională

De unde atâta ură a lui Reghecampf faţă de selecţioneri? Motivul cel mai plauzibil e legat de faptul că tehnicianul roş-albaştrilor vrea să ajungă şi el cât mai repede pe banca tricolorilor. Reghe a fost în cărţi pentru postul de selecţioner atât după mandatul lui Piţurcă, cât şi după cel al lui Iordănescu, dar de fiecare dată șeful FRF, Răzvan Burleanu, a preferat pe altcineva. „Sunt un antrenor tânăr, sper să mă pot califica pentru acel caiet de sarcini  al FRF care probabil va fi și peste câțiva ani sau când îmi va veni și mie rândul”,, a declarat Reghecampf cu ironie în urmă cu câteva zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net