"Regele" nu mai bate pe nimeni

Ultima actualizare:

    Gică Hagi nu mai  știe ce să facă  pentru ca echipa  sa să câștige
Gică Hagi nu mai știe ce să facă pentru ca echipa sa să câștige

Campioana e în colaps. Nu a mai câştigat o partidă de la finalul lunii trecute şi, mai mult, nici măcar nu a reuşit să înscrie vreun gol.

„Controlăm meciul, ducem mingea aproape de careu, dar de acolo suferim. Nu mai avem luciditate şi sper să ne revenim, să vedem poarta. Mă îngrijorează. Poate fi şi faptul că jucăm din trei în trei zile, că ne-au făcut un program frumos”, a încercat Hagi să explice scăderea de formă a echipei sale şi totodată i-a ironizat pe cei de la LPF.

Campioana Viitorul e deja în partea inferioară a clasamentului şi eşecurile au început să apară după succesul cu Apoel, 1-0, din preliminariile Ligii Campionilor. Era data de 26 iulie şi de atunci au urmat jocurile cu Dinamo, 0-1, returul cu ciprioţii, 0-4, şi iar partidele din Liga I, cu Sepsi, 0-1, Voluntari, 0-0, şi Poli Timişoara, 0-0. Acum, pentru constănţeni va urma duelul de joi cu Salzburg din play-off-ul Ligii Europa şi sunt obligaţi să marcheze pentru a avea şanse de calificare în grupe. O posibilă explicaţie pentru rezultatele nefaste ar putea fi vânzarea unor jucători de bază, ca Benzar şi Nedelcu sau problemele din cadrul lotului, când, spre exemplu, Ţucudean a părăsit fără explicaţii cantonamentul.

„Nu am resimţit plecările de acum doi ani. Am făcut mai bine şi aşa vom rămâne, un club formator. Nu avem nici istoria şi nici tradiţia în spate. Am reuşit cea mai mare minune din istoria fotbalului românesc, dar e greu să ţinem jucătorii. Noi nici nu ne propunem asta”, a susţinut Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net