«Regele» Hagi iese la atac

Ultima actualizare:

    Florin Tănase  a marcat două goluri  pentru ViitorulFOTO: Sportpictures.eu
Florin Tănase a marcat două goluri pentru ViitorulFOTO: Sportpictures.eu

Viitorul merge din bine în mai bine şi asta îl face pe antrenorul-patron al echipei să iasă la atac nu doar spre poarta adversă, ci şi la adresa rivalilor.

La finalul partidei câştigate cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei CS U Craiova, antrenorul Viitorului Constanţa, Gheorghe Hagi, nu a uitat să-şi plătească poliţele faţă de cei care l-au contestat în ultima perioadă. Principalul vizat a fost tehnicianul dinamovist Mircea Rednic, care declarase acum două zile: „S-a supărat şi Gică?! Am auzit ceva că el combină foarte bine. De vreo trei ani tot combină, se combină şi acum a ajuns unde a ajuns pentru că merită să fie acolo”, spusese Rednic. 

Cum Hagi nu uită, el a răspuns după meciul de sâmbătă (28 noiembrie): „Aşa e Strâmbu’ (n.r. asta e una din poreclele lui Mircea Rednic)! Îi zic doar că a luat cinci cu noi şi probabil că d-asta e supărat. Nu am ce să-i răspund. Să-şi vadă de echipa lui. Să nu mai ia cinci de la Viitorul. Eu mi-aş fi dat demisia. El a găsit scuze”, a declarat Gheorghe Hagi la Dolce Sport, imediat după partida care menţine pe Viitorul pe locul secund în clasamentul Ligii 1. 

simeon stalpnicul png

În ceea ce priveşte meciul câştigat cu Craiova, prin golurile lui Fl. Tănase), Nicoliţă şi Aganovic, „Regele” era foarte mulţumit: „Am făcut un meci extraordinar contra unei echipe foarte bune. Mergem pe linia noastră, am fost la înălţime. Am ajuns de patru ori la poartă, am şi marcat, ăsta e fotbal. Cu Astra am avut ghinion, acum nu. Jucăm foarte bine acasă, avem un spirit ofensiv, dominăm meciurile”, a mai spus Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net