Rednic a minţit şi a câştigat

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic  şi-a îndeplinit  obiectivulFOTO: EPA
Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivulFOTO: EPA

Mouscron a învins pe Kortrijk, 2-0, în ultima etapă a sezonului regulat şi a încheiat pe locul 15 în clasament, în timp ce rivala Westerlo va juca în eşalonul secund. Rednic a reuşit minunea şi a dezvăluit discursul avut în vestiar de-a lungul timpului.

“Am spus că am venit să câştigăm, era singura soluţie. Îmi felicit jucătorii pentru munca depusă. Au crezut până la final şi nu au renunţat. Trebuie să recunosc că dacă Genk nu câştiga, noi nu ne salvam. Dar sunt echipe profesioniste. Suporterii au dat totul pentru noi, când am venit aici eram încrezător, ştiam 99 la sută că ne vom salva şi am reuşit”, a spus românul.

Apoi, a explicat: “Au fost momente de-a lungul campionatului când moralul jucătorilor era foarte scăzut şi uneori i-am minţit şi le-am spus că trebuie să creadă că sunt cei mai buni. Dar ei au înţeles. Noi, antrenorii, am fost optimişti până la final şi fotbaliştii ne-au urmat”.

“Puriul” nu ştie dacă va continua pe banca belgienilor. “Când am ajuns, am propus un contract pe un sezon şi jumătate, dar nu au vrut, nu ştiu de ce. Sunt aici, mă simt foarte bine, am şi locuinţa în zonă, sunt apropiat de fani, dar vom vedea. Acum ne vom odihni pentru că am fost stresat şi nu e bine pentru tiroidă, am avut şi  insomnii, ameţeli”, a precizat el cât de dură a fost această perioadă. Altfel, fundaşul Cristi Manea a fost rezervă la Mouscron în ultima etapă.

Rotariu, depăşit de ceilalţi români

simeon stalpnicul png

Dorin Rotariu, jucătorul lui FC Bruges, a evoluat în ultima etapă în Belgia ca titular, dar echipa sa a obţinut doar o remiză cu Sint-Truiden, 2-2. Fostul dinamovist a fost schimbat în minutul 71, iar rezultatul a ajutat-o pe rivala Anderlecht, acolo unde evoluează Stanciu şi Chipciu, să încheie sezonul regulat pe primul loc, în timp ce FC Brugge s-a mulţumit cu poziţia secundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net